Jimmy Eat World // Rockefeller + support: JEJUNE // Pres. av ATL

Schedule

Wed Jun 29 2022 at 07:00 pm to 11:00 pm

Location

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene | Oslo, OS

Advertisement
+ support: Jejune
Den 29. juni neste år vender endelig Jimmy Eat World tilbake til Norge!
På grunn av større produksjonsbehov flyttes konserten fra Parkteatret til Rockefeller, og gutta tar med over 20 år med musikk, laget for både hjertet og hjernen. Allerede kjøpte billetter til Parkteatret er gyldige for konserten på Rockefeller. Dette blir stas!
Alt-rockerne i Jimmy Eat World spilte en fantastisk konsert på Rockefeller sist de gjestet Oslo i 2017. De ga ut sitt tiende studioalbum, Surviving, i 2019 og det er en glede å melde at bandet kommer tilbake til Oslo!
Fra innovatører på emo- og poprock-scenen til kredible alt-rockere. Jimmy Eat World har forandret utrykket sitt i løpet av karrieren, men musikken har fortsatt like mye hjerte.
Bandet ble dannet i Arizona i 1993. Etter en selvtitulert førsteplate steg publikums interesse, og med det også interessen fra plateselskaper. Med ”The Middle”, selvhjelpslåta over alle selvhjelpslåter, fikk bandet sin største hit. Låta tok emo-sjangeren fra emosjonelle tenåringers soverom til hitlister verden over. Med årene har bandet vokst musikalsk, og selv om emo-stempelet har vært vanskelig å riste av seg har de nå begge føttene planta i alt-rocken.
I 2016 ga Jimmy Eat World ut sitt niende album, Integrity Blues, etter tre års opphold. Pitchfork kalte plata bandets beste siden klassikeren Bleed American.
I 2019 slapp de albumet Surviving, hvor de blant annet gjenforente samarbeidet med Justin Meldal-Johnsen, produsenten for M83 og bassisten for Beck, som også jobbet med det triumferende forrige albumet. NME konstanterte at; «It's bold, brave and – ultimately – defiant».
Konserten er flyttet fra Parkteatret til Rockefeller. Allerede kjøpte billetter til Parkteatret er gyldige for konserten på Rockefeller.
Bill. kr. 430,- + bill.avg. 18 år leg.
Tider:
Dørene åpner kl. 19.00. Hvis ikke annet er oppgitt er utgangspunktet at support starter ca. 1 time etter døråpning. NB! Det er lurt å komme i god tid da det kan bli kø.
Advertisement

Where is it happening?

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Badstugata 2, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

All Things Live Norway

Host or Publisher All Things Live Norway

It's more fun with friends. Share with friends