FRAMFLYTTAT: Jesús Molina | Göteborg 5 maj | Pustervik

Schedule

Sun May 05 2024 at 08:00 pm

UTC+02:00

Location

Pustervik | Kullen, SN

Advertisement
---
Hej alla ni som köpt biljett till konserten med Jésus Molina på Pustervik torsdagen den 31 augusti. Vi behöver dessvärre meddela att artisten fått reseförhinder och ej kommer att kunna uppträda i Göteborg detta datum. Konserten flyttas istället till i vår, söndagen den 5 maj. Köpt biljett gäller även för det nya datumet 5/5 2024. Önskas återlösen av köpt biljett går det ordna fram till den 31 augusti.
---

Jesús Molina
Göteborg, Pustervik 5 maj 2024
Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/c3fcnxwedd944gt
---
Colombianske Jesús Molina har tagit världen med storm som en av de stora förnyarna av jazzpianot. Genom videos på sociala medier har han hänfört en hel värld med sin enorma talang och ödmjuka inställning.
Jesus Molina föddes i Sincelejo, Colombia 1996 och började spela saxofon vid 12 års ålder. Tre år senare bestämde han sig för att byta instrument och fokusera helt på pianot.
2016 fick Molina det prestigefyllda Latin Grammy Cultural Foundation-priset och Juan Luis Guerra-stipendiet som inkluderade en musikutbildning vid berömda Berklee College of Music i USA . Idag är han en av de stigande stjärnorna på den internationella jazz- och fusionscenen.
Molina har arbetat och delat scener med artister som Jordan Rudess, Noel Schajris, Marco Minnemann, Rudy Perez, Eric Marienthal, Gabriela Soto, Randy Brecker, Carlitos del puerto, Randy Waldman, Zedd, Jesus Adrian Romero, John Patitucci och många andra.
Jesús Molina uppträder på Pustervik med sin elektriska trio.
---
Videos:


Advertisement

Where is it happening?

Pustervik, Kullen, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

YOF Creative Partners

Host or Publisher YOF Creative Partners

It's more fun with friends. Share with friends