James TW | Stockholm

Schedule

Mon Mar 27 2023 at 05:30 pm

Location

Bar Brooklyn | Stockholm, ST

Advertisement
JAMES TW
Support: Hazlett
▪BILJETTER SÄLJS VIA EVENTIM.SE▪
Biljettpris: 320 kr inklusive serviceavgift
Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)
CIRKATIDER:
18:30 Öppnar
20:00 Hazlett
21:00 James TW
22:30 Slut senast
----
NYTT DATUM:
Konserten har skjutits upp från 5 april 2022 till 27 mars 2023. Redan köpt biljett till den uppskjutna konserten gäller även till det nya datumet.
----
James TW slog igenom med sin debutsingel “When You Love Someone” 2018, som har passerat över en miljard streams och sålt platina över hela världen. Den brittiske sångaren har haft en explosionsartad karriär från att ha spelat trummor i hans pappas band som 10-åring till att uppträda på legendariska scener som Radio City Music Hall som 20-åring.
James har varit support till Shawn Mendes på hans utsålda 38-dagarsturné Illuminate World Tour och även öppnat för Andy Grammar på hans turné. År 2017 gjorde James sin första soloturné och flera uppmärksammade framträdanden i bland annat Ellen DeGeneres Show och The Today Show.
Med hits som “You & Me” och “Say Love” har James TW ett modernt pop-sound med influenser från John Mayer, Jamie Cullum och Ed Sheeran. Ett imponerande låtskriveri där James TW:s texter förmedlar insikter om världen, kärlek och känslor i låtar som visar upp en lätthet och en lyskraft som är ovanlig i modern pop.
I september 2021 släppte James TW första delen av sitt efterlängtade album ”Heartbeat Changes (part 1)”, ett ärligt album om hans tidigare relation och mer personliga låtar än någonsin.
Advertisement

Where is it happening?

Bar Brooklyn, Hornstulls Strand 4,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Debaser

Host or Publisher Debaser

It's more fun with friends. Share with friends