Játszóház a Dürerben s08e22

Schedule

Mon May 23 2022 at 05:00 pm to 10:00 pm

Location

Dürer Kert | Budapest, BU

Advertisement
Aki legutóbb eljött, tudja, aki pedig még nem volt, nézze meg: nem tudunk betelni vele, annyira hangulatos itt Játszóházazni <3
A nyári szezonra visszatérünk a Dürer Kertbe, ahol a megszokott ligetes udvaron túl egy vadiúj belső tér is vár titeket!
FIGYELEM: a kültéri eseményeinken (így itt is) a szokásos kezdési idő 17:00, és a játék a sötétedés miatt legkésőbb 22:00-ig tart.
/Ha nem tudod, hogy mi ez az egész, tekerj lejjebb./
** ENGLISH DESCRIPTION BELOW **
Behopp: 800 Ft (diák: 400 Ft)
Enni- és innivalót a helyszínen tudtok venni, a nagyi főztjét és a reggel facsart narancslét most légyszi hagyjátok otthon!
---------------------------------------------
Ugorj be a társasjátékozónkba --> https://www.facebook.com/ignacanyul
Kölcsönözz tőlünk játékokat --> https://www.jatszohazprojekt.hu/jatszohazhoz
---------------------------------------------
A Játszóházban társasozunk. Nem gyerekekkel, nem Monopolyval, és nem egy pincében – hiszen társasozni ma már ennél jóval többet jelent!
Mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?
? Kb. 10 köbméter társasjátékra, amikből választani lehet. Csak olyan van a kupacban, amit mi magunk is szeretünk. A három percestől a három órásig, a partijátéktól az elmélyülősig, a szusistól a marsosig.
? Lelkes résztvevők százaira a Dürer kertjében és termeiben, akik minden vízszintes felületet kihasználnak egy jó játékra.
? Nyulas pólóban tüsténkedő játékmesterekre, akiknek minden vágya, hogy ugyanúgy rákattanjatok egy-egy játékra, mint ők. Miután ajánlanak valami szuperjót, el is magyarázzák a szabályokat, sőt, általában kedvesek is (kivéve a Bálint).
? Sok régi barátra, új ismerősökre, és persze világuralomra.
Néhány tudnivaló:
- 5-kor kezdődik, 10-ig tart, bármikor lehet érkezni. ⏰
- Van házirendünk, nagyon szigorú! Kérdezd róla a nyulaspólósokat ?
- Van sör, bor, kóla: támogass minket azzal, hogy a helyszínen veszed meg. Ha igazán jó arc vagy, hozol magaddal repoharat is. ♻️
- Lehet egyedül érkezni és lehet barátokkal. A kupac körül tudsz játékostársakat vadászni. Nagyon örülünk, ha befogadjátok egymást egy közös játék erejéig, de az is oké, ha inkább magatok lennétek, ezt nyugodtan jelezzétek egymás felé. ?
www.jatszohazprojekt.hu
---------------------------------------------
ENGLISH:
Entry fee: 800 Ft (400 Ft if you are a student)
---------------------------------------------
We play board games at Játszóház. Not with kids or with Monopoly, and not even in a basement – because today board gaming means so much more than that.
What can you expect when you pay us a visit?
? Approx. 10 m3 of board games you can choose from. We only keep the ones we love in the pile. You’ll find games you can play in 3 minutes or in 3 hours, party games and thinky ones, and games about Sushi, the planet Mars, and so on.
? Hundreds of enthusiastic participants who’d take advantage of any flat surface to play a fun game on it.
? Tireless Game Masters in rabbit t-shirts, whose sole desire is to get you hooked on a game just as much as they are. After recommending something supergreat, they will also explain the rules to you.
? New faces, old friends, and, of course, world domination.
Some infos:
- It starts at 5pm, ends at 10pm, arrive any time.⏰
- We have some very strict house rules. Ask the game masters in rabbit t-shirts about them?
- There's beer, wine and coke: support us by buying them at the venue. If you want to be super cool, bring reusable cups.♻️
- You are free to come alone or with friends. Look for people to play with at the games' pile. It's great if you welcome new players to your group, but it's also perfectly fine if you'd rather be only with your friends – communicate freely what you want.?
https://www.jatszohazprojekt.hu/?lang=en
Advertisement

Where is it happening?

Dürer Kert, Ajtósi Dürer sor 19-21., Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

J\u00e1tsz\u00f3h\u00e1z

Host or Publisher Játszóház

It's more fun with friends. Share with friends