Jóga a Ligetben

Schedule

Wed Apr 05 2023 at 06:00 pm to 07:00 pm

Location

Néprajzi Múzeum | Budapest, BU

Advertisement
Újraindul és új helyszínre költözik az ingyenes jóga a Városligetben. Március 8-tól a Néprajzi Múzeum impozáns és meghitt Múzeumpedagógia tere ad otthont a testi, lelki feltöltődésnek. Március végéig kéthetente, áprilistól pedig hetente, többféle, vinyasa flow, yin és gerincjógával várjuk a jóga szerelmeseit.

? AZ ÓRÁK
A dinamikus Vinyasa flow jógát rövid ideig kitartott ászanák, lágy mozgással összehangolt légzés és finom összeköttetéssel, áramlással felépített gyakorlatsor jellemzi. A yin jóga ezzel szemben egy lassabb tempójú, meditatívabb óra. A gerincjóga pedig hatha jóga testtartásaiból kiinduló mozgásterápia, mely a tartásjavításra, ülőmunka ártalmainak csökkentésére szolgál.
Az órákat Farkas Zsuzsi mester jógaoktató tartja, aki több, mint 10.000 megtartott óra és 5.000 órányi oktatótóképzés tapasztalatával vezeti az ászanázást.

?HELYSZÍN ÉS PARKOLÁS
Néprajzi Múzeum - I. emelet-Múzeumpedagógiai terem
A Néprajzi Múzeum Múzeumpedagógiai termét, Műcsarnok felőli bejárattól tudod a legegyszerűbben megközelíteni. A helyszíni beengedést a múzeum info pultos kollegái intézik. A jógaterem mellett mosdó található, ami kényelmes öltözési lehetőséget biztosít.
A jóga óra résztvevőinek kétórás ingyenes parkolást biztosítunk a Múzeum Mélygarázsban. Az ehhez szükséges jóváíró kártya az info pultban igényelhető 18:00-ig.

ℹ️ HOZD MAGADDAL
jógamatracot
frissítőt
vékonyabb pulcsit a relaxációhoz
regisztrációt igazoló belépőjegyet
Az órákat 16 éven felüliek látogathatják, előképzettség nem szükséges! Az órák nehézségi szintje kezdő, középhaladó. Az órán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

✍? REGISZTRÁCIÓ
Az óra csak a Liget+ tagok számára elérhető! Ha nem rendelkezel Liget+ tagsággal, akkor regisztrálj!
❗ LIGET+ regisztráció: https://bit.ly/41LFZBA
Ezt követően lépj be a fiókodba és a Helyszínek/Látogatóközpont eseményei közül válaszd ki a jógát és regisztrált az adott időpontra!
❗ JÓGA ESEMÉNY: http://bit.ly/3IQw70u

?ÓRAREND
március 8.: Yin
március 22.: Gerincjóga
április 5.: Vinyasa flow
április 12.: Yin
április 19.: Gerincjóga
ápilis 26.: Vinyasa flow
május 3.: Yin
május 10.: Gerincjóga
május 17.: Vinyasa flow
május 24.: Yin
május 31.: Gerincjóga
Advertisement

Where is it happening?

Néprajzi Múzeum, Dózsa György út 35.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

miLiget\u00fcnk

Host or Publisher miLigetünk

It's more fun with friends. Share with friends