In Flames Live på Liseberg

Schedule

Wed Jun 21 2023 at 08:00 pm

Location

Stora Scenen på Liseberg | Gothenburg, VG

Advertisement
Den 21 juni återvänder In Flames till hemmaplan i Göteborg för att rocka loss på Stora Scenen! ?? Och tro oss, det är väntan värt... ?
In Flames startade i Göteborg 1990 och har idag en framgångsrik karriär på den internationella musikscenen. Inte mindre än tre gånger har de blivit Grammis-belönade och 2006 blev de det första metalbandet att vinna det ärofyllda priset Swedish Export Award. ??
? – In Flames är en av Göteborgs stora internationella stoltheter. Det känns fantastiskt att välkomna dem till hemmaplan här på Liseberg, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg.
Under sin långa karriär har In Flames hyllats för att kreativt utveckla sitt unika sound och utforska metalgenren. ?? Flertalet gånger har de benämnts som en inspiration och företrädare i branschen, vilket influerat många band genom åren. ?
Med årets album ”Foregone”, deras fjortonde i ordningen, ger de sig nu ut på stor turné och återvänder till staden där allt startade. ?️ Den 21 juni spelar In Flames på Stora Scenen på Liseberg.
#livepåliseberg
Advertisement

Where is it happening?

Stora Scenen på Liseberg, Örgrytevägen 5,Gothenburg, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Liseberg

Host or Publisher Liseberg

It's more fun with friends. Share with friends