Impro Battle: Nesten Lættis vs. Blå Caps

Schedule

Thu Aug 18 2022 at 07:00 pm to 09:00 pm

Location

SALT art & music | Oslo, OS

Advertisement
Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Her kan du se teater, impro, stand up, intime konserter samt skrekkfilm. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idè til oppsetning, for byens kreative miljøer.
Advarsel!
Stor fare for overtenning på scena når Nesten lættis og Blå Caps inntar SALT for å EN-DE-LIG kunne spille impro igjen! Det skal svettes, det skal improviseres, det skal gaules, synges, kjempes og grines – hvem som går seirende ut av kveldens impro battle er det kun det nådeløse publikummet som kan bestemme, og ALT, vi gjentar, ALT, kan skje!
NESTEN LÆTTIS er en improgruppe bestående av unge og sultne improvisatører med sine respektive talenter. De har spilt i hovedstaden siden 2018, og med fulle hus på Dattera til Hagen, Sauna Sessions på Salt og en rekke andre oppdrag og shows er Nesten Lættis blitt en fremadstormende impro-septet i Oslo.
BLÅ CAPS er improgruppa fra den mørkeste Finnskogen, kjent for sin musikalske teft, sine hardtslående rim og ikke minst sykt morsomme og velkledde deltagere. Etter utsolgt hus i Kongsvinger pakka de sekken og dro til hovedstaden i 2019, med shows på både Dattera til Hagen og på SALT.
Aldersgrense: 18 år
Advertisement

Where is it happening?

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

SALT art & music

Host or Publisher SALT art & music

It's more fun with friends. Share with friends