Ikigai - Kukoistuksen koodi! Ikigai-valmentajat: Reetta Vanhanen ja Päivi Rautiainen

Schedule

Thu May 19 2022 at 07:30 am to 05:00 pm

Location

Jokitie 19, FI-00780 Helsinki, Suomi | Helsinki, ES

Advertisement
MITÄ ON IKIGAI?
Ikigai on ihmisen kukoistuksen ja hyvän elämän tila, jossa ihminen kokee merkityksellisyyttä. Tarkoitus ja merkityksellisyys on tämän päivän avainsana niin henkilökohtaisissa kasvuohjelmissa jotka linkittyvät niin onnellisuuteen, kuin menestymiseen uralla.
Ikigain länsimaista mallia (4 osa-aluetta) hyödyntävät myös huippu yliopistot kuten Harward, London Business School ja Insead koulutusohjelmissaan.
Alkuperäinen japanilainen Ikigai -malli käsittää 13 osa-aluetta, joista koostuu koko elämän merkityksellisyys.
Merkityksellisyys tuo elämään onnellisuuden ja tyytyväisyyden kokemista.
Tässä päivän workshopissa tutkimme Sinun sisäistä potentiaalia ja sitä mikä tekee elämästäsi entistä merkityksellisemmän näiden 13 osa-alueen kautta.
MITEN?
Konkreettisten kokemuksellisten harjoitteiden kautta tutkimme Sinun Ikigaita. Päivin ohjauksessa vapaan ja inspiroivan sekatekniikka maalauksen avulla tuot kerros kerrokselta Reetan valmennus osuuksilta arvokkaita oivalluksia Ikigai maalaukseesi. Tietoiset toiveesi ja tarpeesi saavat mahdollisuuden kohdata vielä nupullaan olevat ja kenties piilossa olevat unelmasi.
MIKSI?
Uskomme että tutkimalla sitä mikä elämässäsi on arvokasta ja merkityksellistä, voit tunnistaa mitä haluat elämääsi lisää ja mitä pois, niin että kukoistus arjessa, juhlassa ja valinnoissasi toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Pienikin muutos omissa toimintatavoissa tuo Sinua lähemmäksi omaa Ikigaitasi.
KENELLE?
Kaikille joita kiinnostaa merkityksellinen elämä ja myös elämän seikkailijoille tai sellaisiksi aikoville.
IKIGAIN 13 OSA-ALUETTA
Arvot
Tekeminen (työ ja harrastukset) joissa voit käyttää vahvuuksiasi
Läsnäolo (itselle ja muille) ja yhteenkuuluvuuden tunne
Vuorovaikutussuhteet ja roolit
Tyytyväisyys, mielihyvä ja elämänilo
Luovuus ja merkitykselliset kokemukset
Elämäntarkoitus ja päämäärä
Harmonia ja yhteyden kokemus
Merkityksellisyys ja elämän sisältö
Vapaus
Kasvun mahdollisuus
Omanarvontunto
Itsensä toteuttaminen (keskiössä)
*****
IKIGAI-KUKOISTUKSEN KOODI ! koulutusten synty
"Tutustuin ensimmäistä kertaa Ikigai-mallin länsimaiseen versioon London Business Schoolissa 2020. How to Become Exceptional -koulutusohjelmassa. Se sysäsi liikkeelle kiinnostukseni tutkia asiaa syvemmin.
Kun tutkin lisää, huomasin että monien huippu yliopistojen koulutusohjelmissa länsimainen ikigai-malli oli myös mukana. Sitä en silloin vielä tiennyt, että alkuperäinen 13 kohdan japanilainen malli olisi vielä jotain paljon, paljon enemmän. Mitä enemmän tutkin ja kokeilin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin". - Reetta
MIHIN IKIGAI PERUSTUU?
Japanin Okinawassa asuu eli 100 vuotiaita enemmän kuin missään muualla maailmassa. Yksi merkityksellinen tekijä on ravinto ja toinen on Ikigai. Japanilaisen filosofian mukaan jokaisella on oma Ikigai- syy olla olemassa. Jotkut ovat löytäneet sen ja ovat siitä tietoisia. Muilla se on heidän sisällään ja he eivät ole siitä tietoisia tai sitten he eivät koskaan saavuta sitä. Tämän kaiken takana piilee onnellisuuden löytämisen salaisuus.
IKIGAI-VALMENTAJASI
Matkaoppainasi toimivat: Ikigai-Valmentajat: Päivi Rautiainen , Expressive Arts Coach ja Reetta Vanhanen, Generative Coach
Ensimmäisen kerran käytimme Rautiaisen Päivin kanssa ko. mallia kouluttaessamme NLP- Trainer koulutusta johon liitimme Ikigain ja intuitiivisen maalaamisen. Yhteistyössä löysimme tavan joka syvensi ja integroi ikigai filosofian myös ei tietoisesti intuitiivisen maalaamisen kautta.
KOULUTUSPAIKKA: Jokitie 19, 00780 Helsinki
AJANKOHTA: 19.5.2022 torstai,
Klo:930-17 sis. 1 h lounastunnin
HINTA/HLÖ : 384,40 € sis. alv 24%
HINTAAN SIS: kirjallinen ja maalauksiin tarvittavat materiaalit ja kahvi/ tee + hedelmiä, pähkinöitä ja keksejä
RYHMÄKOKO: max 20 henkilöä, minimi 16 henkilöä
Advertisement

Where is it happening?

Jokitie 19, FI-00780 Helsinki, Suomi, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Reetta Vanhanen - Koulutus, Coaching,  NLP, Generative Change

Host or Publisher Reetta Vanhanen - Koulutus, Coaching, NLP, Generative Change

It's more fun with friends. Share with friends