I lost my Movement - Traumer og Bevægelse - 22-23 januar 2022 - Kbh

Schedule

Sat Jan 22 2022 at 09:30 am to Sun Jan 23 2022 at 04:00 pm

Location

TraumesporSankt Knuds vej 36, 2, 1903 Copenhagen, Denmark | Copenhagen , SK

I lost my Movement - Traumer og Bev\u00e6gelse - 22-23 januar 2022 - Kbh
Advertisement
Vi kigger på erfaringen af kroppen og bevægelse, når bevægelsen stopper op, bliver rigid - som f.eks. immobilisering (som f eks sker ved traumatisering) eller top-styret-kontrolleret bevægelse (en form for tvang, fobi) eller løs, kaotisk uorganiseret. Undervisningen er erfaringsbaseret, med relevante modeller og teori-landkort også belyst. Hvordan kan man forstå disse fænomener og hvordan kan man gå ind i en erfaring af disse fænomener - hvad er det vi har at gøre med.
Vi vil også gå ind i sund bevægelse, oprindelig bevægelse, vital bevægelse - som en normaludvikling fra fostertid til fødsel til op og stå og gå og løbe, hoppe, udforske verden som krop, som bevæger. At være en bevæger.
Dagene ville tænkes være relevant for terapeuter som arbejder med krop, eller ønsker at gøre det. Det kan være relevant for dem som er trænet i Opmærksom dans, som oplever de "står fast" i sine bevægelser, eller oplever at der er stop i egenudvikling. Sandsynligvis relevant for musikere og ander kreative, og ellers nysgerrige.
Man kan komme som nybegynder.
Tid: Lørdag d.22. - søndag d.23. januar 2022. (kl.09.30-16 begge dage). Mitrasalen, Frederiksberg C. Sankt Knuds vej 36,2 . Pris. 1.800 ved early bird, tilmelding en måned forinden. Alm pris 2.200,-
Mail tilmelding til: [email protected]
Espen Andli er uddannet bl.a. fysioterapeut, kropspsykoterapeut, traumeterapeut (SE, Sensorimotorisk Psyk, Trauma Research Inst. (van der Kolk), D. Siegel, Bodynamics traumeudd), lærer i opmærksom dans / movement medicine).
Han underviser fagpersoner i traumeteori og terapi med base i kroppen (Traumespor) og i undersøgelse af vores instinkter og dybere drivkræfter (Room for the Dancer og Traumespor). Han har privat praksis klinik Mitra, et klinikfællesskab på Frederiksberg han er co-ejer af.
www.espenandli.com
www.traumespor.com
www.roomforthedancer.com
Advertisement

Where is it happening?

TraumesporSankt Knuds vej 36, 2, 1903 Copenhagen, Denmark, Copenhagen , Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Traumespor

Host or Publisher Traumespor

It's more fun with friends. Share with friends