Hvorfor det? med Trond-Viggo Torgersen og Martin Beyer-Olsen // Rockefeller

Schedule

Fri Aug 19 2022 at 08:00 pm

Location

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene | Oslo, OS

Advertisement
Den ferske 70-årsjubilanten Trond-Viggo Torgersen fortsetter suksess-serien Hvorfor Det? på Rockefeller, og denne gangen tar han med seg Martin Beyer-Olsen ut på glattisen.
Hvorfor Det? har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Trond-Viggos show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon.
Konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt innledende standup og introduserer så sin gjest Martin Beyer-Olsen – som er med for første gang! Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst. Hvorfor det? er anledningen til å spørre om det man alltid har lurt på, men ikke kan spørre familien om.
Martin Beyer-Olsen har siden starten av 2000-tallet laget original og nyskapende humor, både på egen hånd og sammen med folk som Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth og Morten Ramm. Han har deltatt i en rekke humorsuksesser både på scene og tv, og har i tillegg den svært populære podcasten «Berrum & Beyer snakker om greier».
Advertisement

Where is it happening?

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Badstugata 2, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Rockefeller \/ John DEE \/ Sentrum Scene

Host or Publisher Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

It's more fun with friends. Share with friends