huojuvakuu / Luxury Toys / Coliah 18.06. @ BAR TAIKURIN HATTU

Schedule

Sat Jun 18 2022 at 06:00 pm

Location

Bar Taikurin Hattu | Helsinki, ES

Advertisement
Pidä hatustasi kiinni, tuulta luvassa!
Ennennäkemätön elämys laittaa sinutkin huojumaan musiikin tahtiin. Lavalla nähdään sellaista taikaa, että hellevaatteetkaan eivät riitä pitämään lämpöä loitolla!
Taikurin Hattuun saapuu kolme energistä rock-vaikutteista bändiä: helsinkiläiset huojuvakuu ja Coliah, sekä lahtelainen Luxury Toys.
Ovet klo 18
19 Luxury Toys
20 Coliah
21 huojuvakuu

Liput 9e + 3e narikka
(maksetaan yhdessä)
— —- —- —- —-
huojuvakuu
huojuvakuu on 2017 perustettu indiebändi Helsingistä.
Musiikki on kitaravetoista poprockia, jossa yhdistyy monipuoliset sävellykset, mieleenpainuvat melodiat ja tekstien vahva, intiimi naisnäkökulma.

Yhtye on julkaissut muutaman singlen ja EP:n Recovery Recordsin kanssa, jotka ovat nousseet Spotifyn virallisille listoille.
Single Sattuuks tää liikaa oli lisäksi mukana Ylen Levylautakunnassa ja raadille mieleen tulleita artisteja olivat Egotrippi, Maija Vilkkumaa ja Irina —yhtye ottaa vertaukset kiitollisena vastaan.

Tule kuuntelemaan, mitä mieltä sinä olet!


http://www.huojuvakuu.comhttps://www.instagram.com/huojuvakuu/

https://open.spotify.com/artist/1lBEeH1pwlqG0qXMEmTB7y?si=iVPY57zBRjKlrTy5qM28zA

— —— —— —— ——
Luxury Toys
Luxury Toys on laulaja Lester Briscon ja kitaristi Tom Hilding Wirtasen vuonna 2008 perustama lahtelaislähtöinen rock n’ roll -bändi. Kokoonpanon täydentävät soolokitaristi Matias Kemppinen, rumpali Atte Sievänen ja basisti Tuomo Hakkarainen. Rönsyileväksi renessanssirockiksi mediassa haukutun yhtyeen musiikissa yhdistyvät rock, blues, funk, soul, punk, folk ja jopa kantri tai gospel. Loistavan livebändin maineessa oleva Luxury Toys soittaa jokaisen keikkansa kuin se olisi viimeinen – rakkaudella.

Luxury Toysin julkaisu-ura alkoi vuoden 2010 They Come in Feathers -EP:llä ja kriitikoiden ylistämällä vuoden 2012 debyyttialbumilla Music is Liquid. Toinen albumi The Rest is Noise (2015) vei yhtyeen myös kahdelle kuukauden mittaiselle Euroopan kiertueelle. Luxury Toysin kolmas pitkäsoitto tottelee nimeä Grasp ja se julkaistiin Atte Blomin Ainoa Productions -levymerkillä helmikuussa 2021.
https://luxurytoys.org

https://open.spotify.com/artist/5S7fv78WWDCq9MI8CZkbg9?si=AyhVlKlWQhGZYtejrNWa3w
—- —- —- ——— —
Coliah
Coliah on raskaan musiikin genrejä hienosti sekoittava yhtye, joka taipuu eniten progressiiviseen rokkiin. Yhtye jatkaa klubikeikkailuaan vuonna 2022 Bar Taikurin Hatussa ja luvassa on nälkäistä ja energistä paahtoa. Coliahin ensimmäiset kolme julkaistua kappaletta löytyvät kaikista valtavirta-suoratoistopalveluista.
https://open.spotify.com/artist/0IuJmtLkQJDC3Q4NjqDQqN?si=IF7h0WwBQoitkvHDcAkaSg
Advertisement

Where is it happening?

Bar Taikurin Hattu, Tanhuantie 3,Helsinki, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Coliah

Host or Publisher Coliah

It's more fun with friends. Share with friends