Holm + Hollow | Musikcaféen [OBS. NY DATO!]

Schedule

Fri Feb 04 2022 at 08:00 pm to Sat Feb 05 2022 at 01:00 am

Location

Musikcaféen | Copenhagen, SK

Advertisement
OBS. Koncerten med Holm er rykket til Musikcaféen (Huset i Magstræde) og afholdes nu fredag d. 4. februar. Alle købte billetter er fortsat gyldige.
Skulle du være forhindret i at deltage, kan du refundere dine billetter via Tikkio, og modtager en mail med info meget snart. Så hold evt. øje med spam-mappen i din mailindbakke.
Ovenpå et år, der for mange har gået i tomgang, har hjulene kørt på højtryk i Yung-forsanger, Mikkel Holm Silkjærs rockmaskineri. I starten af 2020 udgav han og bandet deres andet album til store roser i både ind- og udland, og nu er han under klar med solodebuten som Holm. Albummet hedder 'Why Don't You Dance', og udkommer d. 28. januar 2022, hvilket fejres live på Musikcaféen d. 4. februar med Hollow som special guest!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 115 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/holm-huset
Døre: 20:00 // Koncertstart: ca. 21:00
http://loppen.dk/kalender/holm
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

I løbet af det seneste årti har Mikkel Holm Silkjær vakt opsigt på den danske indierockscene gennem bands som Visitor Kane, Brooch og Happy Hookers For Jesus, og som forsanger i Aarhus-kvartetten, Yung, har den internationale interesse bestemt også meldt sig på banen. Ovenpå deres andet og anmelderroste album, Ongoing Dispute, der udkom i januar, blev bandet kort efter inviteret til at medvirke i en live-session med den anerkendte Seattle-baserede radiostation, KEXP.
Men alt imens at størstedelen af Silkjærs tid er gået med indspilning, udgivelse og koncerter med Yung - foruden de andre projekter - har den unge sangskriver på forunderlig vis også fundet tid til at arbejde på sange til soloprojektet Holm, der allerede har tre stærke EP'er på bagen.
Nu er tiden kommet til fuldlængdedebuten, som fik lidt hjælp på vejen af Raymond Carver. Efter at være kommet sent hjem fra studiet en aften, kastede Silkjær sig nemlig over forfatterens legendariske novellesamling, What We Talk About When We Talk About Love, og læste for første gang Why Don’t You Dance?, der vakte genklang hos den unge og de sangtekster, der skulle udgøre fundamentet for albummet. Han skrev den sidste sang til albummet samme aften, indspillede den dagen efter og bestemte sig for at pladen skulle opkaldes efter novellen.
Why Don't You Dance er lyden af Silkjær, der træder væk fra Yungs forkærlighed for stram rock'n'roll og i stedet omfavner en anden side af sin musikalske personlighed - defineret af hans skarpe øre for hooks, såvel som hans spirende evner som udtryksfuld tekstforfatter. Der er uden tvivl meget at se frem til, når Holm gæster Musikcaféen d. 4. februar 2022, hvor Hollow sørger for at varme rummet op.
Hollow er musikken fra bunden af en udbrændt brønd. Et forsøg på at forene konstant ensomhed med et konstant ønske om at være alene.
Hollow der før var en trio er blevet et solo projekt og Bo Høyer Hansen (Sexdrome, Marching Church, Emma Acs) vil på aftenen opføre nye sange på klassisk guitar. Ugen efter koncert påbegyndes optagelsen af den første fuldlængde Hollow-plade.
Advertisement

Where is it happening?

Musikcaféen, Rådhusstræde 13, 3 th, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Musik Loppen

Host or Publisher Musik Loppen

It's more fun with friends. Share with friends