Helsinki-päivä Kanneltalossa

Schedule

Mon Jun 12 2023 at 01:00 pm to 06:00 pm

Location

Kanneltalo | Helsinki, ES

Advertisement
Helsinki-päivänä Kanneltalon kahvilan stage on täynnä monenlaista ohjelmaa. Lauletaan yhdessä, tutustutaan taikuuden saloihin ja viihdytään groovaavan jazzin parissa. Vapaa pääsy!
Juontajana näyttelijä Ella Pyhältö.
Cafe Pöytäliina on auki koko tilaisuuden ajan, joskin lounaan sijaan tarjolla on erilaista Helsinki-päivän teemaan sopivaa syötävää ja juotavaa.

OHJELMA
klo 13.30–14 | Hyvän tuulen hetket: Stadi ja kesä
Muusikko Mari Kätkä laulattaa ja kuvittaja Sari Airola kuvittaa rakastetuimpia yhteislauluja tarinallisiksi kuviksi. Rakkaimpien yhteislaulujen soidessa, laulamisen lomassa myös laulajat saavat piirtää tai kirjoittaa mukana omia kuviaan ja vaikka omia musiikkimuistojaan. Kokonaisuudesta syntyy monitaiteellinen elämys, johon saa osallistua laulaen, piirtäen tai kuunnellen ja katsellen.
Livestriimaus: www.lampio.fi
Kieli: suomi

klo 15–16 | Taikuri Mika Värtö
Taikuri Mika Värtö on tuore ravintolataikuuden SM-mitalisti. Värtön taikuus on interaktiivista ja halukkaat pääsevät osallistumaan temppuihin. Mika esittää ensin taikashow’n, joka sisältää jokaiselle jotakin: pelikortteja, rubikin kuutioita ja mentalismia... Esityksen jälkeen Mika jää kiertelemään vieraiden joukkoon hämmästyttäen heitä lähitaikuudella. Tämä on harvinainen mahdollisuus kokea lavataikuuden ja lähitaikuuden parhaat puolet samalla kertaa.

klo 17–18 | Mathias Sandberg – The Captain
Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg on amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu "yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista". Pitkään odotettu uusi triolevy The Captain julkaistiin maaliskuussa 2023. Levynjulkaisukonserteissa kuullaan trion omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.
Mathias Sandberg, kitara
Zacharias Holmkvist, kontrabasso
Stefan Brokvist, rummut

Tapahtumakuvan kuvaajat: Heidi Tigel / Sari Airola / Miika Stormg / Jan Sandvik
Advertisement

Where is it happening?

Kanneltalo, Klaneettitie 5, 0100,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Kirjasto Helsinki

Host or Publisher Kirjasto Helsinki

It's more fun with friends. Share with friends