Hajua & Energiaa: Estradilla Tehosekoitin / Helsingin Jäähalli

Schedule

Sat Sep 17 2022 at 06:00 pm to 10:00 pm

Location

Helsingin Jäähalli | Helsinki, ES

Advertisement
Näyttävän paluun kesän festivaalikeikoilla tehnyt Tehosekoitin nähdään Hajua & Energiaa: Estradilla Tehosekoitin -konsertissa Helsingin Jäähallissa lauantaina 17. syyskuuta. Tehosekoitin halusi festarikeikkojen lisäksi soittaa keikan myös Helsingin Jäähallissa, joka on bändin jäsenten nuoruuden legendaarinen keikkapaikka. Ilomielisen ja riehakkaan rock’n’rollin suomalaiselle musiikkikentälle palauttanut bändi odottaa keikkaa innolla.
– Jäähallikeikka tarkoitti junnuna Amerikan show’ta ja rekvisiittaa sekä välähdystä suuresta maailmasta. Siellä tuli aikoinaan nähtyä monituiset heavysankarit. Omasta konsertista Nordiksella saattoi teininä vain haaveilla, joten kun yhtäkkiä tämä onkin mahdollista, haluamme pyrkiä tähän ideaaliin siitä silloin koetusta energiasta ja maagisuudesta. Klassinen rockshow, lamput hernemaissipaprikaa, hiilihapposavua ja sitä rataa…old school mutta buli, tätä on luvassa, yhtyeen kitaristi Matti Mikkola kertoo.
– Jos Tehis on koskaan pyörinyt levylautasella, niin tänne kannattaa hankkiutua! Tuotantoa pengotaan nurkkia myöten, ja ehkäpä niille ‘eka demo oli paras’ -tyypeillekin tarjoutuu mahdollisuus hyväksyvään nyökkäykseen. Keikan nimeä kysyttäessä tuli mieleen vain treeniksellämme aikanaan ollut Dannyn “Valoa ja energiaa”-juliste, johon joku oli sutannut “hajua”. Läppänä heitetty titteli alkoi kuitenkin pienen maistelun jälkeen tuntua bändistä oikeastaan aika osuvalta. Pannaan haisemaan, Tehis-solisti Otto Grundström jatkaa.

Tehosekoitin on julkaissut uransa aikana kuusi studioalbumia ja on noussut yhdeksi suomirockin merkittävimmistä bändeistä. Yhtye tunnetaan mm. hiteistään C'mon baby yeah, Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Pillitä Elli pillitä, Maailma on sun, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt. Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan. Lisäksi suositun yhtyeen kappaleita on kuultu television laulukilpailuissa ja laulettu toivelaulukirjoista.

Legendaarinen bändi lopetti toimintansa vuonna 2004. Kesällä 2009 Tehosekoitin teki muutaman keikan jäähyväiskiertueen, mutta sitä lukuun ottamatta bändiä on turhaan kyselty esiintymään, kunnes se loppuvuodesta 2019 päätti palata keikkalavoille autenttisella aktiivivuosien kokoonpanollaan

Tehosekoitin 2022 on
Otto Grundström, laulu
Matti Mikkola, kitara
Hannu ’Hanski’ Kilkki, basso
Tero Sundell, rummut
Juha Kuoppala, koskettimet

Hajua & Energiaa: Estradilla
Tehosekoitin
La 17.9.2022 Helsingin jäähalli

AIKATAULUT
klo 18.00 ovet auki
klo 18-20.00 DJ Sami Häikiö
n. klo 20.00 Tehosekoitin
Keikka päättyy n. klo 22.00

LIPUT & IKÄRAJAT
Liput alk. 39,90€ Ticketmasterissa. Konsertit ovat sallittuja. Permannon suositusikäraja on 12-vuotta. Suosittelemme kaikille konserttivieraille kuulonsuojausta. Alkuperäiset pääsyliput käyvät konsertteihin sellaisinaan. Mikäli tarvitset apua lippujen kanssa, Jäähallin lipunmyynnissä löytyy ticket help -piste joka avataan klo 17.30.

SAAVU PAIKALLE AJOISSA
Jäähallin ovet avataan klo 18.00 keikkapäivänä. Saavuthan paikalle ajoissa, suuren yleisömäärän vuoksi ovet voivat hetkellisesti ruuhkaantua. Ovella tarkistetaan pääsyliput ja suoritetaan turvatarkistus.

KIELLETYT ESINEET
Helsingin jäähallissa on kielletty laissa kielletyt esineet ja aineet. Lisäksi Helsingin jäähalliin ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa. Ovilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski. Jäähalliin saa tuoda tyhjän 0,5 litran muovisen vesipullon.

NARIKKA
Helsingin jäähallin konserttitapahtumissa on järjestetty narikkapalvelu. Narikka sijaitsee sisääntulon läheisyydessä. Narikan hinta on 4€/hlö ja lisäkäynti 1€.
Lipunmyynti:
www.ticketmaster.fi/tehosekoitin
Advertisement

Where is it happening?

Helsingin Jäähalli, Nordenskiöldinkatu 11-13,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Warner Music Live

Host or Publisher Warner Music Live

It's more fun with friends. Share with friends