Húsvéti termelői vásár és az V. Nagy Bolhapiac

Schedule

Sun Apr 02 2023 at 09:00 am

Location

Virág Benedek Ház | Budapest, BU

Advertisement
Közeleg a húsvét, és ez alkalomból a Budavári Önkormányzat nagyszabású termelői vásárt szervez, melynek helyszíne ezúttal a Virág Benedek Ház. Minden megtalálható lesz, ami nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Az elmaradhatatlan húsvéti sonka, hozzá valamilyen különleges sajt, mellé a legfinomabb kalács és kenyér, ehhez illő kézműves lekvárok, és olajbogyóból készült termékek. Emellett finom szörpöket ihatunk, a virágokkal pedig dekorálhatjuk az ünnepi asztalt.
A belső termekben pedig újra megrendezésre kerül a Bolhapiac, mely egyre nagyobb méreteket ölt, egyre többen tartják fontosnak az értékmentést, az újrahasznosítást, hiszen ami másnak kacat, nekünk lehet érték. Persze a kincskeresés külön izgalmas, ezért érdemes korán érkezni.
Keressünk, kutassunk izgalmas, egyedi dísztárgyak után, nézelődjünk, cserélgessünk, vásároljunk, ki tudja, mi akad a kezünkbe!
Találkozzunk a Virág Benedek Ház hangulatos belső udvarán, ahol a gyerekeket kézműves foglalkozás is várja.
Látogasson el hozzánk, itt lesznek a legfinomabb falatok, rohanni nem érdemes, hiszen itt beszélgetés és jó hangulat vár mindenkit.
A Bolhapiacra lehet asztalt is bérelni, melynek díja 1.500Ft, és ott lehet árulni az otthon már feleslegessé vált tárgyakat, ruhákat.
Asztalbérlés: https://tixa.hu/termeloivasar
A program a látogatók számára ingyenes.
Advertisement

Where is it happening?

Virág Benedek Ház, Döbrentei utca 9.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Vir\u00e1g Benedek H\u00e1z

Host or Publisher Virág Benedek Ház

It's more fun with friends. Share with friends