Gyakran Ismételt Kétségek - Melegség és Megismerés szülőknek

Schedule

Tue Jun 28 2022 at 06:00 pm to 09:00 pm

Location

Közkincs Könyvtár | Budapest, BU

Advertisement
Gyakran Ismételt Kétségek - a Melegség és Megismerés Program SZÜLŐKNEK online beszélgetés-sorozat élő alkalma
Kerekasztal-beszélgetés
A propagandatörvény megalkotói szerint a gyerekek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga. Ezesetben a szülőknek fel kell készülniük gyermekeik kérdéseinek megválaszolására, és ha szükséges, a támogatásukra. A Melegség és Megismerés program ebben nyújtott segítséget a szülőknek szóló online sorozatával. Minden alkalommal érintettek, szülők és szakemberek osztották meg tapasztalataikat és tudásukat az egyes témákban és válaszoltak a hallgatóság kérdéseire. A Pride esemény keretében összegezzük a sorozat tapasztalatait és megosztjuk a gyakran ismételt kérdéseket és a lehetséges válaszokat.
A rendezvény a 27. Budapest Pride Fesztivál programsorozatának része. A többi programért kattints az alábbi linkre: https://budapestpride.hu/fesztival/program.
A rendezvényen a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje"
This event is the part of the 27th Budapest Pride Festival. For more events please follow this link: https://budapestpride.com/festival/schedule/. This event falls under the regulations of Budapest Pride's house rules: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje
Advertisement

Where is it happening?

Közkincs Könyvtár, Rákóczi út 11.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Melegs\u00e9g \u00e9s Megismer\u00e9s

Host or Publisher Melegség és Megismerés

It's more fun with friends. Share with friends