Guldimund [Support: Mumle] - VEGA - Venteliste

Schedule

Tue Apr 16 2024 at 07:00 pm to 11:00 pm

Location

VEGA | Copenhagen , SK

Advertisement

Guldimund venter i lyset fra Store VEGAs scene
____________________________________________________________
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 340 kr. inkl. gebyr.
_____________________________________________________________
Tidsplan for aftenen
kl. 19.00: Døre åbner
Kl. 20.00: Mumle (support)
Kl. 20.45: Guldimund
Vær opmærksom på, at musikken starter kl. 20.
Kom i god tid! Da koncerten er udsolgt, bliver vi mange, så det kan tage lidt tid at komme gennem indgang, garderobe og billetcheck. I VEGA må overtøj ikke medbringes i salen, så garderoben er obligatorisk for alle, der har overtøj med.
_____________________________________________________________
Sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersen, bedre kendt som Guldimund, fortæller historier fra voksenlivet, om at kæmpe for kærligheden og om at holde fast i sig selv og hinanden, når tilværelsen forandrer sig.
Hans lyd er eksperimenterende og opfindsom, men melodisk og iørefaldende, og du kan mærke, at der er kælet for detaljen. Gennem hans tekster og billedskabende sprogbrug skildrer han både stor dramatik og eftertænksomhed, og fremfører det med overskud, nænsomhed og nærvær.
Med udgivelsen af albummet Jeg Venter I Lyset i marts 2023, høstede Guldimund den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden i bl.a. Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue, Gaffa og Kristeligt Dagblad. Med sange som “Møns Klint” og “Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er” skriver Guldimund om forelskelsen og den første berusende tid i et kærlighedsforhold, mens han med sange som “Hvordan Ser Gud Ud?”, “Forstår Du?” og “I Har Ikke Valgt Hinanden” beskriver den svære tid som skilsmissefar.
I sommers spillede han en overfyldt koncert på Roskilde Festival, hvor pladsen omkring Avalon-scenen måtte lukkes af pga. menneskemængden. Med andre ord, vokser interessen for at opleve Guldimund’s smukke, rørende og morsomme univers.
Support: Mumle
Mumle bliver inspireret af de mennesker hun omgås i sin hverdag; de ting der sker for hendes veninder, de ting de taler om i gruppen, den måde de taler med hinanden, men også af tv-serier med sjove stereotyper eller ting hun falder over når hun sidder og stener, kickstarter fantasien og inspirationen hos Mumle.
Den unge musiker har elsket at synge fra hun var helt lille, men følte sig lidt som et offer for jantelovens hårde kår dengang og kom ikke rigtig videre med drømmen i mange år. Den musikalske rejse startede med at finde backingtracks på YouTube, som hun skrev indover og fandt hurtigt ud af, at hun var ret skarp til at skrive tekster. Og efter at have kastet et blik på sine standpunktskarakterer en dag, kom det som et lys fra en klar himmel; jeg skal være popstjerne.
Advertisement

Where is it happening?

VEGA, Rejsbygade 1, 1759 København V, Danmark,Copenhagen, Copenhagen , Denmark

Event Location & Nearby Stays:

VEGA

Host or Publisher VEGA

It's more fun with friends. Share with friends