GRATIS - Det Kongelige Teaters Postyrium på Hjul // Taastrup Idrætscenters Parkeringsplads

Schedule

Sat Sep 30 2023 at 10:00 am to 04:00 pm

Location

Parkvej 78, 2630 Taastrup, Danmark | Herlev, SK

Advertisement
Kom og leg teater med os! Det Kongelige Teaters mobile børneunivers Postyrium på hjul kan opleves på parkeringspladsen ved Taastrup Idrætscenter. Det er helt GRATIS, og man skal bare møde op.
Postyrium på hjul bringer magien fra Det Kongelige Teater ud i hele Danmark og giver kreativiteten og legen luft under vingerne.
I de flotte containere kan børn, deres forældre, skolelærere og pædagoger træde ind i en eventyrlig verden af dramatik, opera, ballet og musik. I kan bl.a. prøve at træne balletrin foran et stort spejl som i en rigtig prøvesal, lytte jer klogere på forskellige instrumenter fra orkestergraven, klæde jer ud i kostumer og lege jeres egne tea-terstykker og meget, meget mere.
Postyrium på hjul slog dørene op i september 2021, og på bare ét år har knap 30.000 børn og deres voksne lagt vejen forbi den magiske teaterlegeplads.
Anbefales for børn fra 4-10 år. Det er gratis at besøge Postyrium på hjul.
"I Postyrium vil vi gerne give børn mulighed for at udforske og lege med klassisk scenekunst. Her får fantasien og legen luft under vingerne, og vores håb er, at børnene for en stund glemmer lektier og mobiltelefoner og bare leger, lytter, griner og danser."
- Dorthe Paulli, Udviklingsdirektør på Det Kongelige Teater.
”På Det Kongelige Teater har vi et mål om at gøre kunsten mere tilgængelig og mere relevant for flere forskelli-ge børn og unge. Derfor er vi i gang med at udvikle en lang række tiltag som eksempelvis Postyrium på hjul, der skal åbne kunsten og teatret mere op, og give børnene noget, som de forhåbentlig kan spejle sig i og lade sig inspirere af. Ambitionen er ikke at gøre alle børn til balletelskere eller operafans, men de skal vokse op og vide, at de kunne være blevet det,”
- Kasper Holten, Teaterchef på Det Kongelige Teater.

Læs mere om Postyrium på hjul på Det Kongelige Teaters hjemmeside: https://kglteater.dk/om-os/nye-formater/postyrium
Foto: Camilla Winther
Advertisement

Where is it happening?

Parkvej 78, 2630 Taastrup, Danmark, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

H\u00f8je-Taastrup for B\u00f8rn

Host or Publisher Høje-Taastrup for Børn

It's more fun with friends. Share with friends