GoodDog New Year Party

Schedule

Sun Dec 31 2023 at 06:00 pm to Mon Jan 01 2024 at 09:00 am

Location

Comfort Hotel Runway | Lillestrøm, AK

Advertisement
Har du en hund som er redd fyrverkerier, og er virkelig lei av å isolere deg på badet hver nyttårsaften? Bli med oss på nyttårsfest! For 8.e året så feirer vi inn det nye året med nyttårsfest på lydisolerte Runway Hotel, Gardermoen.
Du og din hund har tilgang til flere rom med forskjellige aktiviteter, som Party Play der hundene kan leke og Party Tricks der en hundeinstruktør lærer ut kule og nyttige triks.
Nyttårsbufféen er dekket med økologisk festmat og i Social Room er det dekorert til et ekte hundeparty. Vi har også våres egen bar der du enkelt kan kjøpe drikke under hele kvelden.
Tess Erngren holder foredrag om hvordan du trener hunden din til å bedre takle frykten for lyder, sånn at du kanskje kan bli hjemme til neste nyttår, eller i hvert fall minske stressen til hunden din så langt som mulig.
På forhand får du informasjon om hva du skal tenke på før, under og etter nyttårskvelden. Alt for at du på beste mulig måte kan ta vare på din hund, og samtidig nyte kvelden. (Denne infoen skal du få ved påmelding, si ifra til hotellet hvis de ikke husker på.)
Velkommen til GoodDog New Year Party, og du – ikke glem å ta på festantrekket!
Tid: 19.00-00.00 (og utover for de som ønsker).
Pris Enkeltrom: 1770 kr
Pris Dobbeltrom: 2770 kr
Inkludert: Overnatting, foredrag, hundepsykolog på plass på Party Play, kurs i Party Tricks, økologisk middagsbuffé med dessert og kaffe, et glas bobbel til midnatt, frukost.
Les mer om hotellet her!
For booking, ta kontakt direkte med hotellet: [email protected] eller 63 94 88 88
Advertisement

Where is it happening?

Comfort Hotel Runway, Hans Gaardersvei 27,Gardermoen, Akershus, Norway, Lillestrøm

Event Location & Nearby Stays:

GoodDog

Host or Publisher GoodDog

It's more fun with friends. Share with friends