Goed werkgeverschap en de flexibele schil

Schedule

Thu Jun 01 2023 at 04:30 pm to 07:00 pm

Location

Ruysdaelkade 174 | Amsterdam, NH

Advertisement
Insights over duurzaamheid, goed werkgeverschap en de flexibele schil tijdens ons varende Business Event op donderdag 1 juni.
About this Event

In samenwerking met Bring at Work geeft MeerBusiness haar relaties de mogelijkheid om deel te nemen aan onderstaand event.

Doelgroep: Directeur/ Hr manager die werkzaam is in de branches zakelijke dienstverlening, zorg, welzijn, kinderopvang, beveiliging, logistiek, schoonmaak.

Een goede partij voor het beheren van je flexibele schil is als een stevig vangnet om je organisatie heen. Je organisatie kan met de juiste instroom behoorlijk wat de pieken en dalen opvangen. Maar hoe ga je duurzaam om met jouw flexibele schil? De sprekers delen al hun insights over duurzaamheid, goed werkgeverschap en de flexibele schil tijdens het varende Business Event op donderdag 1 juni.

Ontdek alles over continuïteit en een goede concurrentiepositie

Tijdens de vaartocht doe je samen met andere ondernemers en HR-medewerkers de meest actuele kennis op over duurzaamheid in relatiet tot je (nieuwe) medewerkers. Of dit nu flexinzet betreft, of de instroom via werving en selectie voor vaste medewerkers. Er worden tips gegeven over hoe je de continuïteit van je bedrijf verder uitbouwt. Dus schrijf je in! Je bent van harte welkom.

Wie is Bring at Work: zij zijn experts in matches die werken

Bring at Work is dé betrokken bemiddelaar in werk. We kijken naar de mens vóór het CV. We zijn expert in bemiddeling binnen de zorg, welzijn, kinderopvang, beveiliging, schoonmaak en zakelijke dienstverlening. Met een team van 12 branchespecifieke recruitmentconsultants maken we matches die werken. We verbinden niet alleen fantastische werknemers en werkgevers aan elkaar - we verbinden ook professionals. En we delen graag kennis. Daarom dit Business Event Duurzaamheid en de flexibele schil.

Het programma:

● Geniet van een boottocht van twee uur door Amsterdam met hapje en drankje.

● Ontmoet een relevant nieuw netwerk

● Interactieve lezing van Wim Davidse van Flexmarkt.nl

● Uitreiking van onze inhoudelijke publicatie met nog meer toepasbare tips:


Goed werkgeverschap en de flexibele schil. Over in-, door- en uitstroom.

● Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden

● Donderdag 1 juni van 16.30 tot 19.00 uur. Vanaf 16.00 welkom en ontvangst.


Advertisement

Where is it happening?

Ruysdaelkade 174, Ruysdaelkade 174, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 0.00

MeerBusiness Amsterdam

Host or Publisher MeerBusiness Amsterdam

It's more fun with friends. Share with friends