Global Oslo Music presenterer Sarah Camille: "Vingeslag"

Schedule

Wed May 25 2022 at 08:00 pm to 09:30 pm

Location

Sentralen | Oslo, OS

Advertisement

VELKOMMEN TIL GLOBAL NIGHTS #10
Etter er å ha måttet avlyse 8. og 9. utgaven av vår årlige festival – Global Nights – på grunn av pandemien, kan vi endelig åpne dørene for den 10. utgaven i perioden 24.-28. mai. Der vår løpende konsertvirksomhet gjennom året har et bredt og variert program, presenterer vi gjennom Global Nights i hovedsak nye produksjoner. Disse omfatter urfremføringer av bestillingsverk vi står bak, nye utøverkonstellasjoner, plateslipp, eller ferske klubb- og konsertproduksjoner.

VINGESLAG
En konsert om nærhet, avstand, ro og bevegelse.
Vingeslag er et stort og bevegelig ord som kan omfavne mye. Temaene går fra fugleperspektivet til det nære og personlige. Språkene blandes med tekster på norsk, fransk og creole.
Sarahs musikkstil ligger i grenselandet mellom visesang, folk og verdens- musikk. Den uttrykksfulle stemmen hennes formidler de vakre melodiene og de innholdsrike tekstene godt i et transparent og minimalistisk lyd- bilde.
Med seg har hun en nydelig bukett av musikere som beveger seg i et grenseløst musikalsk landskap.
Albumet «Vingeslag» ble utgitt i høst ved KKV.
På scenen:
Sarah Camille - vokal
Jørn Erik Ahlsen Alkanger - gitar, vokal
Sidiki Camara - perkusjon, n ́goni, vokal
Jo Berger Myhre – bass, vokal
Tuva Færden – fele, vokal
Lyd: Jon Anders Aagaard

SARAH CAMILLE
Sanger, poet og forteller Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum.
Sarah er født i Paris, vokst opp i Oslo, med røtter fra Martinique på mors side og Stavanger på fars side. Også kunstnerisk flyter Sarah stadig fritt imellom mange verdener:
Hun har lenge drevet med poesi, og i 2011 ble hun Norgesmester i poesislam. Sarah har medvirket som forteller og tekstforfatter i flere scenekunst prosjekter. Hun er nå aktuell med ny dramatikk skrevet for Kilden teater og konserthus.
Musikken har etterhvert fått stor plass i Sarahs arbeider. Nylig fikk hun Spellemannsprisen for beste barneplate i 2020 med albumet «Spor av dråper og røde nebb».
Hennes tekster er fulle av lekenhet, rytme og flyt; men også alvor og melankoli. Med en myk og nær vokal beveger musikken seg mot jazz, vise og folk. Med seg har hun en nydelig bukett av musikere som beveger seg i et grenseløst musikalsk landskap. Hun ga i 2021 ut albumet «Vingeslag» ved KKV. www.sarahcamille.com

Med støtte fra Kulturrådet og Oslo kommune
www.globaloslomusic.com
Advertisement

Where is it happening?

Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Global Oslo Music

Host or Publisher Global Oslo Music

It's more fun with friends. Share with friends