Global Oslo Music inviterer til et nærmøte med Saleh Mahfoud

Schedule

Sat May 28 2022 at 03:00 pm

Location

Deichman Grünerløkka | Oslo, OS

Advertisement

VELKOMMEN TIL GLOBAL NIGHTS #10

Etter er å ha måttet avlyse 8. og 9. utgaven av vår årlige festival – Global Nights – på grunn av pandemien, kan vi endelig åpne dørene for den 10. utgaven i perioden 24.-28. mai. Der vår løpende konsertvirksomhet gjennom året har et bredt og variert program, presenterer vi gjennom Global Nights i hovedsak nye produksjoner. Disse omfatter urfremføringer av bestillingsverk vi står bak, nye utøverkonstellasjoner, plateslipp, eller ferske klubb- og konsertproduksjoner.

SALEH MAHFOUD
Vi runder av årets Global Nights i de vakre lokalene til det gamle biblioteket på Grünerløkka, dit vi inviterer publikum til et nærmøte med en musiker som i løpet av kort tid har blitt en sentral utøver på den norske musikkscenen som soloartist og ensembleleder. Ikke minst startet han i fjor Oslo Oriental Orchestra og står dessuten bak konseptet Diwan som er arabisk-persiske kulturkvelder han lanserte i samarbeid med Riksscenen i februar med stor suksess.

Saleh Mahfoud kom til Norge fra Syria i 2015. Han peker på at mens rapporter om krig og propaganda derfra preget nyhetene over hele verden, fortsatte musikken – og livet – i regionen videre og i dag har disse rike arabiske musikktradisjonene et liv også i Norge, takket være mye av det arbeidet han selv legger i sin formidling av kulturelle uttrykk fra den arabiske verden.
På Deichman Grünerløkka vil han fortelle om sin bakgrunn og om sitt arbeid, ved siden av å spille musikk fra et repertoar av klassiske arabiske tradisjoner.

Fri entré.

Med støtte fra Kulturrådet og Oslo kommune

www.globaloslomusic.com
Advertisement

Where is it happening?

Deichman Grünerløkka, Schous plass 10,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Global Oslo Music

Host or Publisher Global Oslo Music

It's more fun with friends. Share with friends