Gentofte Gospel Choir Galla Koncert

Schedule

Sun May 14 2023 at 07:00 pm

Location

Bellevue Teatret | Copenhagen , SK

Advertisement
Gentofte Gospel Choir emmer af en utæmmelig musikalitet og en smittende sangglæde. Korets medrivende koncerter på Bellevue Teatret er en stærk tradition, og i 2023 vælter det store kor teatret for 10ende gang. Gentofte Gospel Choir fortolker gospel på nye måder og tager musikken derhen, hvor den ikke før har været. Koret udbreder budskabet om næstekærlighed og livsglæde for at nedbryde barrierer og styrke fællesskabet imellem os.

Koret ledes af chefdirigent Claus Christensen, meddirigent Sara Broberg Jönsson, og Mikael Nordmark er kapelmester for et stort 9-mands band. Derudover kigger en række kendte personer fra den danske sangscene ind i løbet af aftenen.
Koncertens overskud går ubeskåret til organisationen Human Practice Foundation. De bygger og renoverer skoler i Nepal og Kenya – i områder hvor der er allermest brug for det. Derudover arbejder Human Practice Foundation med trivsel i de danske folkeskoler.

Gentofte Gospel Choir kan i 2023 fejre 25-års jubilæum.
Billetter til koncerten købes på https://billetto.dk/e/gospel-galla-koncert-2023-billetter-805761?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=frontpage&utm_campaign=billetto+web&utm_content=2DK
Advertisement

Where is it happening?

Bellevue Teatret, Strandvejen 451,Klampenborg, Denmark, Copenhagen , Denmark

Event Location & Nearby Stays:

GentofteGospelChoir

Host or Publisher GentofteGospelChoir

It's more fun with friends. Share with friends