Fuckup Nights Tel Aviv-Yafo Vol. 65 - צוותא - הבית לתרבות ישראלית

Schedule

Sun Sep 07 2025 at 07:00 pm to 09:00 pm

UTC+03:00

Location

Tzavta Theatre | Tel Aviv-Yafo, TA

Advertisement
אירוע נשימה בין חופש לחופש
About this Event

אירוע סתיוי ומרענן, בין חופש לחופש, בשיתוף עם צוותא - הבית לתרבות ישראלית !

בספטמבר יעלו לבמה ארבעה דוברים ודוברות שיספרו את הסיפור שלא תמיד מספרים - רגעי הכישלון שלהם.ן. לכל דובר.ת יהיו 7 דק לשתף את הסיפור ולסיום 3 שאלות מהקהל.

כל סיפור מגיע מעולם אחר: אישי, מקצועי, מצחיק, כואב או מפתיע – חלקם עם תובנות ששינו חיים, וחלקם... פשוט עם חיוך מריר. כי כישלון הוא לא מילה גסה – הוא הזדמנות. לשתף, להקשיב, לצמוח, ולראות שגם אצל אחרים, הדרך להצלחה עוברת לא פעם במהמורות.

פרטים חשובים:

  • פתיחת דלתות: 19:00 – הכניסה עם תעודה מזהה וכרטיס (מודפס או בטלפון).
  • תחילת האירוע: 19:30 – הדלתות ייסגרו בזמן.
  • הכניסה מגיל 18+

----------------------------------------------------------------------------------------

השותפים שלנו לאירוע

תיאטרון צוותא הוא המרכז לתרבות מתקדמת, שהוקם בשנת 1955 על ידי קבוצת מייסדים בראשות המשורר אברהם שלונסקי.

במהלך השנים, צוותא הפכה לשם נרדף לתרבות ישראלית מגוונת, במה אינטלקטואלית ואמנותית עליה הופיעו מיטב האמנים הישראלים, לצד דיאלוגים ומפגשים ספרותיים, דיונים פוליטיים וחברתיים, ויוזמות רבות לקידום התרבות בישראל.

מעל לכל, אנו גאים בשורה ארוכה של הפקות ופסטיבלים מקוריים שנולדו בצוותא ובהיותנו הבמה הראשונה עבור רבים כל כך בעולם התיאטרון, המוזיקה והבידור בישראל.

דף הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/Tzavta

----------------------------------------------------------------------------------------

מי אנחנו?

תנועת פאקאפ נייטס, נוסדה ב-2012 במקסיקו. הרעיון של מייסדיו היה לדבר על מה שעד לאחרונה היה טאבו בתחום היזמות, כישלונות.

פעם בחודש , 3-4 דוברים (יזמים, אנשי עסקים, עיתונאים, פוליטיקאיים וכו') יספרו לכם על כשלון שלהם - איך הם נכשלו, מה למדו מזה ואיך למרות הכל הצליחו. כל חודש יזמים חדשים, כשלונות חדשים.

מאז שנת 2012 הארגון הפך לגלובלי וכיום פעיל במעל -300 ערים בכל העולם, בניהן ניתן למצוא את הסיליקון וואלי, סידני, הונג קונג, איסטנבול ואפילו ביירות.

בארץ אנו פועלים מאז 2016 (!) והכל בהתנדבות מלאה - החל מצוות ההפקה ועד לדוברים באירועים.

בשנים האחרונות אנו עושים אירועי פאקאפ נייטס בתשלום לחברות וארגונים ולוקחים את הדבר המדהים הזה, לתוך מקומות העבודה - דמיינו איזה מדהים לשמוע את המנכלית ואת המנהל משתפים על הכישלון שלהם :)

חוצמזה יש לנו גם פודקסט ("הפודקסט הכושל" בכל האפליקציות הרלוונטיות) ובאתר שלנו:

http://www.thefailingpodcast.com

מידע נוסף על הארגון תוכלו למצוא באתר:

https://www.fuckupnightstelaviv.com


Event Photos
Advertisement

Where is it happening?

Tzavta Theatre, 30 Shlomo Ibn Gabirol Street, Tel Aviv-Yafo, Israel

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

ILS 0.00

Fuckup Nights Tel Aviv

Host or Publisher Fuckup Nights Tel Aviv

It's more fun with friends. Share with friends

Discover More Events