Fremtidens kundeservice | Er det enkelt, er det god kundeservice

Schedule

Tue Jun 07 2022 at 11:00 am to 04:00 pm

Location

Mesh Youngstorget | Oslo, OS

Advertisement
Velkommen til en dag hvor vi gir deg et innblikk i hvordan fremtidens kundesenter rigges for å skape de beste kundeopplevelsene!
About this Event

Hvordan kan økt digitalisering bidra til å skape en enklere hverdag for kunden? Hva er det som egentlig skal til for å skape kundetilfredshet i 2022 og årene som kommer? Og hvordan i alle dager skal man skaffe menneskene til å gi den beste servicen, nå som det er så rift om flinke folk?

Alt dette er temaer som kommer til å bli tatt opp når vi har invitert eksperter fra noen av de fremste selskapene vi har innenfor kunstig intelligens og kundeservice i Norge. Du får møte foredragsholdere fra ProffCom, Customer Trends, boost.ai, Zisson, Simplifai og Schibsted når vi sammen gir deg svaret på hvordan morgendagens kundesenter burde se ut - og hvordan du kan bruke kundeservice for skape et konkurransefortrinn i din bedrift.

Vi begynner ettermiddagen med lunsj og mingling. Maten serveres mellom kl 11 og 12, før programmet for alvor drar i gang.

Etter siste punkt på agendaen, håper vi så mange som mulig har tid og lyst til å være med på en sosial samling i baren. Vi kan love gode diskusjoner med hyggelige bransjekolleger og noe godt i glasset.

Vi ønsker deg velkommen til en ettermiddag fylt til randen med flinke folk, mye kunnskap og god stemning.

Velkommen til Mesh Youngstorget (Møllergata 6), tirsdag 7. juni kl 11!


(Nb. Merk deg adressen. Dette er ikke "gamle" Mesh vis-a-vis Spikersuppa)
Event Photos
Agenda:

11.00 – 12.00: Lunsjservering og mingling

12.00 – 12.10: Velkommen v/ John-Arne Martinsen og Robert Gati (ProffCom)

12.15 – 12.40: Customer Trends v/ Bjarte Lyssand

12.45 – 13.10: Zisson v/ Kristoffer Lundnes

13.15 – 13.40: Boost.ai v/ Henry Vaage Iversen

13.45 – 14.15: Pause

14.15 – 14.40: ProffCom/Schibsted v/ Ann Kristin Granlund og Matias Nydal

14.45 – 15.10: Simplifai v/ Henrik T. Klemetsen

15.15 – 15.45: Paneldebatt

15.45 - : Avslutning og sosialt opplegg


(Se under for detaljert beskrivelse av foredragsholdere og foredrag)


Event Photos
Partnere og foredragsholdere du får møte denne dagen
Event Photos

Bjarte Lyssand har 20 års ledererfaring fra kundeservice, blant annet som nordisk kundeservicedirektør for Tryg og Nets. Han har siden 2017 jobbet som rådgiver med fokus på kundeservice og kundeopplevelser for ledende virksomheter i privat og offentlig sektor. Lyssand har ledet en rekke fremtidsstudier av kundeservice, og diskuterer jevnlig ulike tema innen service med ulike nøkkelpersoner i CustomerTrends sin kundeservicepodcast.

CustomerTrends er et medie- og konsulentselskap som fokuserer på kunder, kundeopplevelser og service. Vi deler viten og innsikt om kundeservice, og hjelper virksomheter med å skape verdifulle relasjoner.

I sitt foredrag vil Lyssand belyse betydningen av å gjøre service enkel fra ulike ståsteder. At det er enkelt å være kunde er den viktigste driveren til kundelojalitet, og enkelhet er på kort tid blitt en helt sentral KPI. Enkelhet er for mange synonymt med digitalisering, men det innebærer at det står en million nordmenn igjen på stasjonen når «digtaliseringstoget» setter fart. Det strategiske arbeidet med kundeservice har aldri vært mer krevende enn nå.


Event Photos

Kristoffer Lundnes er Chief Product Officer i Zisson - et innovativt IT-selskap med kontorer i Oslo og Stockholm, som utvikler og drifter kontaktsenter- og sentralbordløsninger for henvendelser fra telefoni, webchat, e-post, chatbot, sosiale medier og SMS.

Kristoffer har bakgrunn innen teknologi, innovasjon og ledelse og har over 20 års erfaring fra telecom-bransjen.

I hans foredrag vil han besvare spørsmålet "Hva er det som gjør kontaktsenteret enkelt"? Hvilke faktorer er det som påvirker kompleksiteten i kontaktsenteret? Er det en sammenheng mellom enkelhet for de ansatte i et kontaktsenter og enkelhet for sluttkunde? Hva slags verktøy kan vi bruke for å gjøre det enkelt?


Event Photos

Henry Vaage Iversen har en mastergrad i strategi og ledelse fra Universitetet i Stavanger og er medgründer og Chief Commercial Officer hos boost.ai. Et norsk selskap som spesialiserer seg på AI-drevne kundeinteraksjoner. Henry var medvirkende til å etablere nøkkelrelasjoner med selskapets tidlige kunder, og bidro til å etablere boost.ai som en stor aktør i Norden.

I dag jobber Henry med å spre boost.ai sin visjon for conversational-AI til nye markeder, og leder selskapets globale salgsteam over hele Europa og USA.

I sitt foredrag vil Henry innom temaer som: Fremtiden innen kundeservice, bruk av stemme i kombinasjon med AI, hvordan bygge 1:1-forhold med kunden, skape tillit og merkevarelojalitet og hvordan gjøre alle kunder til en VIP.


Event Photos

Ann Kristin Granlund er Strategisk Kundedirektør i ProffCom og har mer enn 25 års erfaring fra kundesenterledelse og outsourcing av kundeservicetjenester. I det daglige jobber hun med å skape partnerskap med ProffComs kunder for å sammen skape de de aller beste kundeopplevelsene. Dette innebærer mye fokus på effektivisering og automatisering av tjenester. Hun trives aller best når hun kan jobbe på prosjekter sammen med kundene, hvor målet er å skape enda bedre kundeservice - i tillegg til å redusere oppdragsgiverens kostnader.

Ann Kristin vil sammen med Matias Nydal fra Schibsted holde foredraget "Fortsatt fornøyde kunder til reduserte kostnader". Foredraget er en beskrivelse av hvordan leverandør og oppdragsgiver sammen har redusert kostnader for kundeservice, samtidig som kundene fortsatt er like fornøyd med servicen. Prosjektet fikk gull under Max Marketing Mix.


Event Photos

Matias Nydal er forretningsutvikler for Kundeservice i Schibsted News Media. Han mener nøkkelen til kostnadseffektiv og god kundeservice handler om en datadreven tilnærming til utvikling av kundens mulighet til selvbetjening. De aller fleste kunder ønsker å finne ut av ting selv, og kundebehandlere bør få mulighet til mer verdifulle arbeidsoppgaver på vegne av merkevaren de yter service for.

Matias vil holde foredraget "Fortsatt fornøyde kunder til reduserte kostnader", sammen med Ann Kristin Granlund fra ProffCom. Foredraget er en beskrivelse av hvordan leverandør og oppdragsgiver sammen har redusert kostnader for kundeservice, samtidig som kundene fortsatt er like fornøyd med servicen. Prosjektet fikk gull under Max Marketing Mix.


Event Photos

Henrik T. Klemetsen er Head of Global Partnerships hos Simplifai - et selskap som tilbyr tekstbasert Intelligent Prosessautomasjon for alle, ved å helautomatisere arbeidsprosesser som inneholder mye fritekst.

Interessen for effektivisering og automatisering har vært en rød tråd gjennom hele Henriks arbeidsliv, og hans fokus er alltid rettet mot sluttbrukeren som skal få en bedre og enda mer meningsfylt hverdag.

I hans foredrag "Kinderegg effekten, myte eller faktisk mulig?", vil han demonstrere hvordan man kan få både økt produktivitet, fornøyde ansatte og ikke minst fornøyde kunder på en gang. Mye av løsningen ligger i å automatiser de repeterende oppgavene, og svare umiddelbart på alt som kan svares på.

Advertisement

Where is it happening?

Mesh Youngstorget, Møllergata 6, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

USD 0.00

ProffCom AS

Host or Publisher ProffCom AS

It's more fun with friends. Share with friends