FLOW MAGIC | Tango Zouk Fusion + Zouk Class with Cédric&Olga + ZOUK PARTY

Schedule

Fri Jun 09 2023 at 06:30 pm to Sat Jun 10 2023 at 01:00 pm

Location

La Place Studio | Budapest, BU

Tango Zouk Fusion + Zouk Workshop with Cédric (FR) & Olga (RU) + Zouk Party
About this Event

⋆ ⋆ ⋆ SCROLL DOWN FOR ENGLISH ⋆ ⋆ ⋆

Ezúttal vendégünk Cédric Tellier Marseille-ből és Olga Kostrova Brémából, a nemzetközi DJ csapatunkkal és a Zouk Spirit Summer Retreat résztvevőivel együtt, összesen 12 országból!

— Olga & Cédric Horvátországban találkoztak egymással két évvel ezelőtt. Azóta együtt gyakorolnak és alkalmanként együtt is tanítanak. Óráikon igyekeznek megtalálni az egyensúlyt a technika és a jókedvű együttlét között, és igyekeznek azt adni, amire a résztvevőknek éppen szüksége van.

— Olga, mint egy jó orosz hölgy, a táncos életét 5 évesen kezdte hagyományos orosz népi táncokkal. Iskolás évei alatt zenei tanulmányokat folytatott, majd az egyetemi évei alatt találkozott a társastáncokkal. Először a kizombával eset szerelembe, majd később a zouk-kal. Három éve rendszeresen tanít Brémában. Technikás agya van, és sas szeme. Ismersz olyan tanárt, aki abszolút mindent lát az órákon? Na, hát ez Olga. Követők, készüljetek fel!

— Cédric [szédrik] Franciaországból érkezik. 2014 üta táncol zoukot, salsát 23, tangót 15 éve. Sokat inspirálódott Xandy and Evelyn révén. Szereti az áramló folyamatos mozgásokat, a mély kapcsolódásokat és érzéseket a tánc közben, és a testtudatot, amit a zouk révén szerezhetnek a táncosok.


⋆ PROGRAM ⋆

(minden alábbi benne van az elvonulás résztvevőinek)

— 18:30 REGISZTRÁCIÓ / BECSEKKOLÁS

— 19:00-20:30 TANGO ZOUK FUSION with Cédric & Olga (tangó és zouk táncosoknak, minimum 5 pár jőnius 5-ig történő jelentkezése esetén tartjuk meg)

— 20:30-21:30 CREATIVITY & CONNECTION IN ZOUK for All Level with Cédric & Olga (minden szintnek, azaz kezdőknek is)

— 21:30-1:30 ZOUK & LAMBADA PARTY - a Zouk Spirit Nyári Elvonulás nyitóbulija ♥ zoukspirit.com


♫ MUSIC ♫

Zoukolható zenék: zouk remixek, akusztikus, lírikus, latin pop, ghetto zouk, kizomba, R&B, trap, dancehall és orientális zenék.


— DJ el Piedro (Poland)

DJ el Piedro egy tapasztalt DJ, aki régóta mozog a lengyel társastáncos körökben. Azonban a zouk volt, ami teljesen elnyerte a szívét. Zenéjében változatos ízek és érzelmek váltakoznak. Nagyon érzékeny a táncparkett rezdüléseire, természetesen érzi a táncosok hangulatát, és ehhez igazítja a zenék tempóját, és energiáját. DJ szettjei sok lengyel és nemzetközi eseményen hallhatóak és rendszeres bulikban is Lengyel- és Németországban. Az I Heart Zouk Radio rezidens DJ-je volt, és aktívan részt vett a rádió fejlesztésében is. El Piedro itt lesz velünk az ő nagy szívével és a legjobb zenéivel. ❤

— DJ TouchZouk (Russia)

DJ TouchZouk, eredetileg Oroszországból indult, de ma már világszerte utazó DJ, akinek szenvedélye az érzelmes és áramló zene, ami végtelen táncra hívja a táncosokat. Útja Moszkvából indult, ahol éveken át rendszeres bulikat szervezett. Csatlakozott az I Heart Zouk Radio-hoz is rezidensként és tech guruként, ahol közben kitanulta az online streamek és a táv-DJ-zés csínját-bínját. Játszott már a napsütötte Mexikóban, és Brazília dobogó szívében is, a zouk bölcsőjében. Mivel jól ismeri a kapcsolódás és az áramlás fontosságát, különleges szettekkel készül nekünk erre az eseményre, hogy teljesen elmerülhessetek a zenében és élvezhessétek a közös táncot.

— DJ Mesmes (Hungary)

Mesmes gyermekkora óta szerelmese a zenének és a táncnak. Sok-sok táncstílus, és jópár év salsa DJ-skedés után 2013-ban beleszeretett a brazil zoukba. Először Budapesten tanulta, majd később nemzetközi fesztiválokra kezdett járni tanulni, fejlődni. 2015-ben elkezdett bulikat szervezni Budapesten és visszaállt a DJ pult mögé zoukosoknak játszani. Közben elkezdte az önismeret és a spiritualitás útját is járni a jóga és a tantra segítségével, ami jelentősen megváltoztatta a látásmódját és megértését az élettel kapcsolatban. Sokféle zoukolható stílust játszik, ugyanis a kedvence a zoukban, hogy annyira univerzális, annyiféle érzésnek, ritmusnak és dinamikának, olyan magas fokú zeneiségnek és olyan csodálatosan mély kapcsolódásnak hagy teret! Tánc közben gyönyörűen tudunk kapcsolódni a jelen pillanathoz, magunkhoz és a partnereinkhez. DJ-ként szereti látni, ahogy a táncosok élvezik a pillanatot, érzik egymást, összeolvadnak, eggyé válnak a zenével, és megélik az itt és most gyönyörét.


⋆ HELYSZÍN ⋆

La Place Studio

1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.

https://goo.gl/maps/fJRDZocjr96Bepo38


⋆ HOZZ MAGADDAL ⋆

— Váltócipőt!

— Bögrét vagy poharat, hogy védjük a Földet a fölösleges szeméttől.

— Innivalót, rágcsát, mert a helyszínen nincsen bár. Hozz magaddal, amit fogyasztanál, vagy megosztanál a többiekkel.


⋆ HOZZÁJÁRULÁS / ÁRAK ⋆

A belépődet online vagy átutalással tudod elővételben kedvezményesen megvenni június 4-éig regisztrálva és 6-áig fizetve vagy a helyszínen normál áron.

A páros belépő egy vezető (leader) és egy követő (follower) részére szól. Elég egy regisztrációt leadni, és a partner nevét megadni.

— TANGO ZOUK FUSION LEADER/FOLLOWER PASS: 7000 Ft elővételben (a helyszínen 9000 Ft)

— TANGO ZOUK FUSION COUPLE PASS (páros): 12000 Ft elővételben (a helyszínen nem elérhető)

— WORKSHOPS ONLY LEADER/FOLLOWER PASS: 12000 Ft elővételben (a helyszínen 14000 Ft)

— WORKSHOPS ONLY COUPLE PASS (páros): 22000 Ft elővételben (a helyszínen nem elérhető)

— FULL PASS LEADER/FOLLOWER: 14000 Ft elővételben (a helyszínen 16000Ft)

— FULL PASS COUPLE (páros): 26000 Ft elővételben (a helyszínen nem eléhető)

— ZOUK ONLY LEADER/FOLLOWER PASS: 8000 Ft elővételben (a helyszínen 10000 Ft)

— ZOUK ONLY COUPLE PASS: 14000 Ft elővételben (a helyszínen nem eléhető)

— ZOUK PARTY LEADER/FOLLOWER: 5000 Ft elővételben (a helyszínen 6000 Ft)

Ha a teljes hétvégére érdekel PARTY PASS (Fri-Sat-Sun) vagy HOLIDAY PASS, akkor irány a zoukspirit.com oldal. Ha csak péntekre jönnél, akkor a következők szerint haladj tovább:

1. Regisztrálj a flowmagic.eventbrite.com címen.

2. Küldünk egy számlát emailben aznap vagy másnap.

3. Fizesd ki a belépőd árát átutalással vagy online a határidőig.


Gyere, és kapcsolódj (ki), és hívd meg a kedvenc táncos barátaidat is! ?

Szeretettel várunk! ! ♥


Mesmes és a csapat

Zouk Amigos Budapest / Zouk Spirit Events

brazilzouk.hu


⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Fotók: Zoran Sekulic Photography

Grafika: pikisuperstar a Freepik-en

Kompozíció: Mesmes

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

A részvételi díj beérkezése után visszafizetésre nincs lehetőség, viszont a belpődet árruházhatod valaki olyanra, aki még nem regisztrált.

A rendezvényen fényképek és videófelvételek készülhetnek. Ezeken a felvételeken való megjelenésedhez és a felvételek jövőbeli marketing célú felhasználásához a rendezvényen való részvételeddel automatikusan hozzájárulsz.

Az eseményre való regisztrációval hozzájárulsz, hogy hírlevelet küldjünk neked, melyről akármikor leiratkozhatsz.

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆


⋆ ⋆ ⋆ ENGLISH ⋆ ⋆ ⋆


Let's welcome Cédric Tellier from France and Olga Kostrova from Bremen, along with our international DJ team and all the participants of Zouk Spirit Summer Retreat coming altogether from 12 countries!

— Olga & Cédric met in Croatia two years ago and from then they are training together and sometimes teaching as well. In their classes, they are aiming to find a balance between technique and giving fun for people, and trying to give exactly the things they need at the moment.

— Olga, like a good Russian lady, started her dance career at the age of 5 with the traditional Russian folk dance. She completed her musical studies in the school time and at the university she met the world of couple dances. Then she fell in love first with kizomba and later with zouk. Since 3 years ago, she is teaching regular classes in Bremen. She has a technical mind and the eyes of an eagle. Do you know any teacher who sees absolutely everything in the classes? This is Olga. Followers, prepare yourself!

— Cédric [szédrik] comes from France. He was inspired a lot by Xandy and Evelyn. He is dancing zouk since 2014, and salsa since 23 and tango since 15 years ago. He likes flowy continuous movements, deep connection and feelings in the dance. Also, he likes the level of body consciousness that zouk brings to people.


⋆ PROGRAM ⋆

(everything below is included for the retreat participants)

— 18:30 REGISTRATION / CHECK-IN

— 19:00-20:30 TANGO ZOUK FUSION with Cédric & Olga (for tango & zouk dancers, only if min. 5 couples register until June 4)

— 20:30-21:30 CREATIVITY & CONNECTION IN ZOUK for All Level with Cédric & Olga

— 21:30-1:30 ZOUK & LAMBADA PARTY - The Welcome Party of Zouk Spirit Summer Retreat 2023 ♥ zoukspirit.com


♫ MUSIC ♫

Zoukable music: zouk remixes, acoustic, lyrical, latin pop, ghetto zouk, kizomba, R&B, trap, dancehall and oriental songs

— **DJ el Piedro** (Poland)

DJ el Piedro is an experienced DJ associated with the Polish social dance scene for many years. However, it was zouk and zoukable music that totally stole his heart. His music always provides variety, flavour and many emotions. He is marked by a huge sensitiveness to the dance floor. He organically feels dancers mood and adjust the right pace and energy of the music. His DJ sets can be heard at many Polish and international events as well as at regular zouk parties in Poland and Germany. He was performing as a resident DJ on the international music station, I Heart Zouk Radio and also actively helped to develop the radio. El Piedro also runs his own internet radio, where he plays and talks about music. He will bring his huge heart and his best vibes to our retreat. ❤

— **DJ TouchZouk** (Russia)

DJ TouchZouk, originally coming from the vibrant depths of Russia, is a world-traveling DJ with a passion for emotional and flowy music that keeps dancers moving endlessly. His journey began with DJing regularly in Russia and organizing his own mesmerizing parties for several years. He also joined I Heart Zouk Radio as a resident DJ and tech maestro, where he was mastering the art of live streams and remote DJing on the way. DJ TouchZouk has performed at events around the globe, including the sun-kissed shores of Mexico and the pulsating heart of Brazil, the very birthplace of zouk itself. With a keen understanding of the importance of connection and flow, he will prepare special sets for this event that will allow you to fully immerse yourselves in the music and enjoy dancing together.

— **DJ Mesmes** (Hungary)

Mesmes is in love with music and dance since childhood. After many dance styles, in 2013, she fell in love with Brazilian zouk. First she learned in Budapest, but later I started to attend international events to improve her zouk dancing. In 2015, she started to organize zouk parties in Budapest and she got back behind the decks as a zouk DJ. In the meantime, she also began to pursue a path of self-discovery and spirituality, diving into yoga and tantra, which has significantly transformed her outlook and understanding of life. She blends many styles of zoukable music as she finds the best thing about zouk that it is so universal, so musical, and can go so deep! Conscious dancing is one of the best ways to connect with the present moment, with yourself and your partners. Additionally, zouk allows dancers to experience a huge variety of feelings, dynamics, and rhythms on the dancefloor, an amazingly high level of connection! As a DJ, she likes to see dancers enjoying the moment, feeling each other, merging and becoming one with music and experiencing the wonder of here and now.


⋆ VENUE ⋆

La Place Studio

1025 Budapest, Szépvölgyi út 44

https://goo.gl/maps/fJRDZocjr96Bepo38


⋆ PACKING LIST ⋆

— Dance/Changing shoes. Street shoes not allowed!

— Mug or cup if you can, to reduce rubbish.

— Snacks and drinks to share, because there is no bar.


⋆ CONTRIBUTION / PRICES ⋆

Payment can be made online or via bank transfer with discount if registered until June 4 and payed until June 6 or at the door at normal price.

Couple passes are valid for one leader and one follower registered together. One of them should register and give their partner's name.

— TANGO ZOUK FUSION LEADER/FOLLOWER PASS: 7000 HUF if prepaid (9000 HUF at the door)

— TANGO ZOUK FUSION COUPLE PASS: 12000 HUF if prepaid (at the door not available)

— WORKSHOPS LEADER/FOLLOWER PASS: 12000 HUF if prepaid (14000 HUF at the door)

— WORKSHOPS COUPLE PASS: 22000 HUF if prepaid (at the door not available)

— FULL PASS LEADER/FOLLOWER: 14000 HUF if prepaid (16000 HUF at the door)

— FULL PASS COUPLE: 26000 HUF if prepaid (at the door not available)

— ZOUK ONLY LEADER/FOLLOWER PASS: 8000 HUF if prepaid (10000 HUF at the door)

— ZOUK ONLY COUPLE PASS: 14000 HUF if prepaid (at the door not available)

— ZOUK PARTY LEADER/FOLLOWER: 5000 HUF if prepaid (6000 HUF at the door)

If you are interested for the whole weekend in a PARTY PASS (Fri-Sat-Sun) or a HOLIDAY pass, check out zoukspirit.com. Otherwise only for Friday do the following:

1. Register at flowmagic.eventbrite.com.

2. We will send you the invoice in email in 0-1 days.

3. Make the payment online or via bank transfer until the deadline.


Dance, connect, and join the fun!

Invite your friends and see you there!


Mesmes & The Team

Zouk Amigos Budapest / Zouk Spirit Events

brazilzouk.hu


⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Photos: Zoran Sekulic Photography

Graphics: pikisuperstar on Freepik

Composition: Mesmes

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

There is no refund after receiving the participation fee. However, you can transfer your pass to another person who has not registered yet.

Photos and video recordings may be taken at the event. By participating the event, you automatically consent to your appearance in these photos and videos and the use of these for future marketing purposes.

By registering to the event you consent to receive our newsletters, from which you may unsubscribe at any time.

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Where is it happening?

La Place Studio, 44 Szépvölgyi út, Budapest, Hungary
Tickets

USD 0.00

Zouk Amigos Budapest

Host or Publisher Zouk Amigos Budapest

It's more fun with friends. Share with friends