FLOW & DRAW workshop I.

Schedule

Sat Sep 23 2023 at 05:00 pm to 08:00 pm

Location

Sanara Budapest | Budapest, BU

Advertisement
A célom az volt a workshop sorozat létrehozásával, hogy a flow mint élmény, -vagyis az elme működésének az az állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől örömmel töltődik fel, és benne feloldódik- minél több oldalról, mind testi, mind mentális szinten jelenjen meg. Gyerekeknek több éve tartok hasonló alkotói foglalkozásokat, azonban most az alkotni vágyó felnőttek számára terveztem ezt a programsorozatot.
A FLOW & DRAW workshop egy olyan egyedülálló 3 órás időtöltés, melyben a jóga és alkotás öröme együttesen valósul meg, ám mégsem kíván előzetes rajz tudást a résztvevőktől. Mindkét módszer kiváló stresszoldó hatású, és hatékony önismereti módszer.
A jógában és a rajzolásban - vagyis az aktív meditációban -, egyaránt megtalálhatók a jóga egyes lépcsői. Az érzékek visszavonása (PRATJAHÁRA), a koncentráció (DHARANÁ) és a meditáció (DHJÁNA) is megjelenik az elmélyült alkotás során.
Minden workshopon más-más technikával szeretném megismertetni a résztvevőket. Az első alkalommal a zenrajz elemeivel találkozhatnak a résztvevők.
Tematika:
• dinamikus jóga óra, flow elemekkel
• zenrajzolás
A zenrajz, eredeti nevén zentangle a „zen” (buddhizmus egyik irányzata), és a „tangle” (kuszaság, összevisszaság) szavak összetételéből született. Az első tag az elmélyedésre, lecsendesedésre, meditatív állapotra utal, a második pedig a különböző, ámde ismétlődő motívumok, díszítések kuszaságára, előre meghatározott sorrendben való ábrázolására utal. A két tag együttes hatása által, egy nagyfokú koncentrációt és aprólékos munkát igénylő nyugtató, stresszoldó, alkotó folyamat jön létre.
A workshop időtartama 3 óra, melynek végén minden résztvevő egy keretbe foglalt saját alkotást vihet haza.
A létszám limitált!
A workshop ára: 15.000 HUF
Az ár tartalmazza a felhasznált eszközök és anyagok költségét.
A workshopot tartja:
Brecz Vera (Astanga RYT200/Gerinc,Kismama, babás-gyerekjóga, Supjóga oktató,oktatóképzés vezető + dekoratőr, Szegedi Tudományegyetem festő szakos hallgatója, aranyozó)
Jelentkezés menete:
1.) e-mailben, vagy Facebook/insta üzenetben
2.) a részvételi díj elutalásával és a számlázási adatok megadásával
Brecz Vera OTP 11773133-00053668
Advertisement

Where is it happening?

Sanara Budapest, Szervita tér 3.,Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Coachandyoga

Host or Publisher Coachandyoga

It's more fun with friends. Share with friends