First Hate + support: Evil House Party @Hotel Cecil, København [venteliste]

Schedule

Fri Sep 30 2022 at 08:00 pm

Location

Hotel Cecil | Copenhagen, SK

Advertisement
First Hate erobrer Hotel Cecil med pumpende synthpop og nye sange den 30/9.
Koncerten er udsolgt, og der er oprettet venteliste her : https://bit.ly/3HRDcgF

First Hate på Hotel Cecil
Support: Evil House Party
https://hotelcecil.dk/arrangementer/first-hate/
——————————————
• Billetpris: 225kr
Venteliste: https://bit.ly/3HRDcgF
• Døre til koncertsalen åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

Efter 5 års dvale har First Hate langt om længe meldt deres tilbagekomst. Til efteråret svøber de Hotel Cecil i deres melankolske synthpop og sangene fra deres nye album 'Cotton Candy'.
I marts udgav First Hate dobbelt-singlen 'Commercial', hvorfra sangen af samme navn strøg ind på P6s radio flader. Soundvenue hyldede gensynet med den danske duo, hvis forrige album 'A Prayer for the Unemployed' fra 2017, de havde udnævnt til et af årets bedste. First Hate udgav siden deres nye album 'Cotton Candy', der modtog 5/6 stjerner fra Soundvenue.
'Cotton Candy' byder på 11 numre, der samler sig om en eskapistisk fortællers snublen gennem en ødelagt verden, der vinder og mister elskere og hvis humør svinger fra ekstreme højder til håbløse lavpunkter. Titlen er en hentydning til forgængelighed og ekstase, den måde, hvorpå sødme kan opløses alt for let til ingenting. Gennem hele udgivelsen er disse temaer legemliggjort, glitrende med syntetiske detaljer og hypermoderne finesse, sprudlende, men efemerisk.
First Hate blev dannet i 2013 af vennerne Anton Falck og Joakim Wei Bernild. Duoen har altid bestræbt sig på at gå imod tendenserne og smeltet pop kicks, klub poetik og forgængelige romancer sammen til skarpsindige kreationer af hedonisme og hjertesorg.
--------------------------------------
VIGTIG INFORMATION OM BILLETKØB
Vi anbefaler, at du kun køber billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Vi fraråder køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider, da du ikke kan være sikker på billetternes ægthed og ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Where is it happening?

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Hotel Cecil

Host or Publisher Hotel Cecil

It's more fun with friends. Share with friends