Fini Sings // Odense Jazz Festival

Schedule

Sat Aug 05 2023 at 09:00 pm to 11:00 pm

Location

Frølageret | Svendborg, FY

Advertisement
Fini Broadbery er almindeligvis kendt som virtuos og energisk jazzpianist, men har, hvad færre ved, sit oprindelige musikalske udgangspunkt i den klassiske kor-sang. Disse to udtryksformer har han nu valgt at fusionere i det nye projekt ‘Fini Sings’, hvor han fungerer som både pianist og vokalist. Orkestret fortolker både mere og mindre kendte sange fra den amerikanske sangbog. Bandets store kærlighed til jazzens tradition og historie skinner tydeligt igennem når de spiller, men musikken er hverken højtidelig eller bagudskuende. De insisterer på et seriøst udtryk, frit for klichéer og med et altid meget personligt bud på de ellers kendte sange. Kombinationen af Finis fløjsbløde og rene vokal med hans til tider rå og kompromisløse klaverstil, skaber den kontrast, som gør musikken levende og giver lytteren en følelse af, at alt kan ske.
Med sig i orkestret, har Fini taget sine gode venner med, som også er nogle af de bedste unge musikere på den danske jazzscene.
Rune Fog-Nielsen er en af de mest eftertragtede kontrabassister i landet og har med sit bundsolide akkompagnement og virtuose solospil fungeret som sideman for stort set alle danske jazzpersonligheder.
Karl Seyer er en ung trommeslager fra Aarhus, som efter at være flyttet til København, er i fuld gang med at gøre sig bemærket for sin stærke og meget dynamiske spillestil.
Fini Broadbery - Vokal & Piano
Rune Fog-Nielsen - Bas
Karl Seyer-Hansen - Trommer
Malthe Kaptain - Trompet
Johannes Ravn - Guitar
Advertisement

Where is it happening?

Frølageret, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Odense Jazz Festival

Host or Publisher Odense Jazz Festival

It's more fun with friends. Share with friends