Finestres - Vermut versat: «Poema inacabat» de Gabriel Ferrater

Schedule

Sat May 28 2022 at 12:30 pm to 03:30 pm

Location

Llibreria Finestres | Barcelona, CT

Advertisement
Amb la companyia de teatre Produccions de Lo Nostro
About this Event

El Poema Inacabat de Gabriel Ferrater és una fita de la poesia catalana i universal, és un dels textos més bells i més teatrals que s’han escrit mai. I no s’havia fet mai, no s’havia fet mai dalt d’un escenari.

La companyia de teatre Produccions de Lo Nostro, des de Reus, representen per primera vegada aquest text, per portar-nos a Ferrater i aquesta manera de fer, de menjar, de viure tan nostra, al món. Una posada en escena amb dues veus que dialoguen i viatgen al llarg dels versos de l’autor acompanyades per un baix elèctric i que escampen la paraula de Ferrater, plena de llum, de vitalitat i de explosions de juventut i reflesions i inquietuts i d’amor i de ganes de viure amb un sentit elevat.

L’any 2022 se celebra el centenari del naixement i els cinquanta anys de la mort de Gabriel Ferrater i no hi ha millor manera de celebrar-ho que gaudint de la representació “unpluggued” d’aquest poema, amb un vermut de Reus al nostre Bar Watson.

Gabriel Ferrater (1922 – 1972) va ser un poeta, crític, traductor i lingüista de Reus, i una de les ments més lúcies que ha generat la seva terra. Un poeta que amb el seu poemari recollit a Les dones i els dies, ha connectat i connecta amb la joventut d’una manera poc freqüent i segueix interpel·lant-la amb les preguntes de sempre. Un poeta de les coses.


Dramatúrgia i direcció: Pau Ferran

Interpretació: Pau Ferran, Bàrbara Roig, Àlvaro Canelo

Coreografia i moviment: Carlota Grau

Escenografia i vestuari: Juan Carlos Mora

Producció: Antoni Veciana

Versió musical: Àlvaro Canelo


Advertisement

Where is it happening?

Llibreria Finestres, Diputació 249, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 0.00

Llibreria Finestres

Host or Publisher Llibreria Finestres

It's more fun with friends. Share with friends