Finestres - Trobada amb Léa Murawiec

Schedule

Mon Feb 13 2023 at 07:00 pm to 10:00 pm

Location

Llibreria Finestres | Barcelona, CT

Advertisement
Presentació del llibre 'El gran buit'.
About this Event

El Gran Buit és un còmic distòpic que combina una gràfica innovadora i un argument potentíssim sobre el culte a la personalitat i el reconeixement social. L’obra ha estat reconeguda amb el Gran Premi del Públic del Festival de la Bande Dessinée d’Angoulême el 2022.

La seva autora, Léa Murawiec, vindrà a presentar El gran buit a la llibreria d'Art i Còmic, acompanyada de (per confirmar).

***

El Gran Buit

Som en una ciutat immensa amb gratacels descomunals i cartells plens de noms que volen ser recordats. Per sobreviure, el teu nom – o Presència- ha de ser recordat. La protagonista, la Manel Naher, té la mala sort de compartir nom amb una cantant famosa. La seva presència és tan minsa que la seva vida perilla. La lluita per existir la portarà al límit de la seva ètica, ben bé fins al límit de si mateixa.

El Gran Buit és una reflexió punyent i actual sobre la visibilitat a les xarxes socials i el culte a l’ego. Aquest còmic aconsegueix apuntar amb precisió geomètrica als perills de la dissolució de l’individu en la massa. Tant l’argument de l’obra com la seva gràfica innovadora confirmen que Léa Murawiec és una autora amb un talent immens. I en expansió.

***

Léa Murawiec va néixer a França el 1994. Va estudiar disseny gràfic a l’escola Estienne, on es va apassionar per la tipografia. Seguidament, va fer un Erasmus a Shangai, una experiència que va marcar un abans i un després tant en la seva mirada com en el seu estil gràfic. Més endavant, va estudiar còmic a l’Escola Europea Superior de la Imatge, a Angoulême. Des del 2013, és editora i autora de l’editorial Flutiste. El Gran Buit és la seva primera obra, que va crear durant una residència de dos anys a Angoulême.

Advertisement

Where is it happening?

Llibreria Finestres, Diputació 249, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 0.00

Llibreria Finestres

Host or Publisher Llibreria Finestres

It's more fun with friends. Share with friends