FESTA E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË 2021NË DALLAS/FT

Schedule

Thu Nov 25 2021 at 06:00 pm to Fri Nov 26 2021 at 01:00 am

Location

Hyatt Regency DFW | Dallas, TX

FESTA E PAVAR\u00cbSIS\u00cb S\u00cb SHQIP\u00cbRIS\u00cb 2021N\u00cb DALLAS\/FT
Advertisement
FESTËN E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË 2021 NË DALLAS/FT.WORTH, TX
ALBANIAN INDEPENDENCE CELEBRATION 2021 IN DALLAS/FT.WORTH, TX
About this Event

KOMUNITETI SHQIPTAR NË DALLAS/FORT WORTH, TEXAS

QENDRA KULTURORE SHQIPTARE AMERIKANE PREZENTON:

"FESTËN E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË 2021 NË DALLAS/FT.WORTH, TX"

HYATT REGENCY DFW INTERNATIONAL AIRPORT

2334 N International Pkwy, Dallas, TX 75261

Bashkohuni me ne për një mbrëmje të paharruar, me valle dhe kengë shqiptare të kënduara nga artistet

AMARDA ARKAXHIU dhe ERMAL FEJZULLAHU.

Çmimet e biletës të darkës: Për të rritur dhe fëmijë mbI12 vjet: $100, Per fëmijët nën 12 vjet: $40, Për fëmijët nën 2 vjet: FALAS.Pas blerjes së biletave ju lutem kontaktoni numrat e mëposhtëm për të rezervuar .

Petrit Krasniqi 972-897-9537,

Bekim Ademi 469-263-9892.

ALBANIAN COMMUNITY IN DALLAS/FORT WORTH, TEXAS

ALBANIAN AMERICAN CULTURAL CENTER PRESENTS:

"ALBANIAN INDEPENDENCE CELEBRATION 2021 IN DALLAS/FT.WORTH, TX"

HYATT REGENCY DFW INTERNATIONAL AIRPORT

2334 N International Pkwy, Dallas, TX 75261

Come join us for an event you won't forget, with Albanian dances and songs sung by artists

AMARDA ARKAXHIU and ERMAL FEJZULLAHU.

Dinner ticket prices: Adults and kids above 12 years: $100, Kids under 12 years: $40, Kids under 2 years old: FREE. After the ticket purchase, please contact the following numbers for Reservation .

Petrit Krasniqi 972-897-9537,

Bekim Ademi 469-263-9892.


Event Photos
Event Photos
Event Photos
Advertisement

Where is it happening?

Hyatt Regency DFW, 2334 International Pkwy, Dallas, United States

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

USD 40.00 to USD 100.00

Albanian American Cultural Center of Texas

Host or Publisher Albanian American Cultural Center of Texas

It's more fun with friends. Share with friends