FESTA E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË 2021NË DALLAS/FT

Schedule

Thu Nov 25 2021 at 06:00 pm to Fri Nov 26 2021 at 01:00 am

UTC-06:00
Location

Hyatt Regency DFW | Dallas, TX

FESTA E PAVAR\u00cbSIS\u00cb S\u00cb SHQIP\u00cbRIS\u00cb 2021N\u00cb DALLAS\/FT
Advertisement
FESTËN E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË 2021 NË DALLAS/FT.WORTH, TX
ALBANIAN INDEPENDENCE CELEBRATION 2021 IN DALLAS/FT.WORTH, TX
About this Event

KOMUNITETI SHQIPTAR NË DALLAS/FORT WORTH, TEXAS

QENDRA KULTURORE SHQIPTARE AMERIKANE PREZENTON:

"FESTËN E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË 2021 NË DALLAS/FT.WORTH, TX"

HYATT REGENCY DFW INTERNATIONAL AIRPORT

2334 N International Pkwy, Dallas, TX 75261

Bashkohuni me ne për një mbrëmje të paharruar, me valle dhe kengë shqiptare të kënduara nga artistet

AMARDA ARKAXHIU dhe ERMAL FEJZULLAHU.

Çmimet e biletës të darkës: Për të rritur dhe fëmijë mbI12 vjet: $100, Per fëmijët nën 12 vjet: $40, Për fëmijët nën 2 vjet: FALAS.Pas blerjes së biletave ju lutem kontaktoni numrat e mëposhtëm për të rezervuar .

Petrit Krasniqi 972-897-9537,

Bekim Ademi 469-263-9892.

ALBANIAN COMMUNITY IN DALLAS/FORT WORTH, TEXAS

ALBANIAN AMERICAN CULTURAL CENTER PRESENTS:

"ALBANIAN INDEPENDENCE CELEBRATION 2021 IN DALLAS/FT.WORTH, TX"

HYATT REGENCY DFW INTERNATIONAL AIRPORT

2334 N International Pkwy, Dallas, TX 75261

Come join us for an event you won't forget, with Albanian dances and songs sung by artists

AMARDA ARKAXHIU and ERMAL FEJZULLAHU.

Dinner ticket prices: Adults and kids above 12 years: $100, Kids under 12 years: $40, Kids under 2 years old: FREE. After the ticket purchase, please contact the following numbers for Reservation .

Petrit Krasniqi 972-897-9537,

Bekim Ademi 469-263-9892.


Event Photos
Event Photos
Event Photos
Advertisement
Where is it happening?
Hyatt Regency DFW, 2334 International Pkwy, Dallas, United States
Tickets

USD 40.00 to USD 100.00

Host or PublisherAlbanian American Cultural Center of Texas
It's more fun with friends. Share with friends

Discover More Events in Dallas

Parking Pass - Stereo Live Dallas - 11\/27\/21
Sat Nov 27 2021 at 10:00 pm Parking Pass - Stereo Live Dallas - 11/27/21

Stereo Live Dallas

The Effinays
Sat Nov 27 2021 at 11:00 pm The Effinays

Sundown at Granada

REGGAE
Voltage After Hours
Sun Nov 28 2021 at 01:30 am Voltage After Hours

Dallas

Thinkful Webinar || Data Science vs. Data Analytics
Sun Nov 28 2021 at 08:00 am Thinkful Webinar || Data Science vs. Data Analytics

Thinkful Webinar

WORKSHOPS VIRTUAL
Gogh with Lifeway Kefir Immersive Yoga
Sun Nov 28 2021 at 08:30 am Gogh with Lifeway Kefir Immersive Yoga

Lighthouse Dallas

THEATRE
Finding your Style in Portrait Photography Meetup
Sun Nov 28 2021 at 09:00 am Finding your Style in Portrait Photography Meetup

Bishop Arts

MEETUPS ART
Gong Master Training Level 2 - All Equipment Provided!
Sun Nov 28 2021 at 10:00 am Gong Master Training Level 2 - All Equipment Provided!

East Dallas, Dallas

WORKSHOPS MEDITATION
The Boho Market at Klyde Warren Park
Sun Nov 28 2021 at 10:00 am The Boho Market at Klyde Warren Park

Klyde Warren Park

43rd Pastoral Appreciation
Sun Nov 28 2021 at 10:00 am 43rd Pastoral Appreciation

1023 W Clarendon Dr, Dallas, TX 75208-7004, United States

What's Happening Next in Dallas?

Discover Dallas Events