Femmazing Pride boot ?

Schedule

Sat Aug 05 2023 at 12:00 pm

Location

Pride Amsterdam | Amsterdam, NH

Advertisement
Wij varen mee tijdens Amsterdam Pride 2023!
Wil jij mee varen op de Femmazing boot? Lees via deze link hoe jij in aanmerking komt voor een felbegeerd ticket : https://forms.gle/2ZHEzmEVtX7v6RgB6
Op zaterdag 5 augustus vaart Femmazing samen met Pink ladies on stage voor de eerste keer mee met de Canal Parade 2023. Wil jij met ons meevaren? Lees hieronder hoe jij in aanmerking kunt komen voor een felbegeerd ticket om mee te varen op de meest inclusieve vrouwenboot tijdens Pride 2023.
Het thema dit jaar is #YouAreIncluded. Met dit thema laten we de wereld zien hoe uniek Amsterdam is, dat iedereen ertoe doet en dat we samen strijden voor een veilige toekomst.
Femmazing wil tijdens Amsterdam Pride 2023 strijden voor een veilige toekomst voor alle vrouwen. Stel je een gendergelijke wereld voor. Een wereld vrij van vooroordelen, stereotypen en discriminatie. Een wereld die divers, rechtvaardig en inclusief is. Een wereld waar verschil wordt gewaardeerd en gevierd. Samen kunnen we de gelijkheid van vrouwen smeden. Samen kunnen we het allemaal. We komen van ver en geven met ons thema #WhereAllWomenAreIncluded dan ook mede aandacht voor LGBTQ+ vrouwen die onze geschiedenis en leven tot nu toe al hebben veranderd. Een ode aan deze vrouwen, een ode aan alle vrouwen!
Het wordt daarnaast natuurlijk een geweldig feest zoals je van Femmazing gewend bent. Met verschillende DJ's, showgirls en een diverse mix van 100 geweldige vrouwen wordt het een dag om nooit meer te vergeten.
Een ticket kost 125 euro, wat krijg je hiervoor terug:
Toegang tot de Femmazing boot.
Meevaren met DE Canalparade 2023
Leuke goodiebag met wat verrassingen, versnaperingen en flesje water.
WC toegang op de boot.
(Alcoholische) dranken mag je zelf meenemen.
Wij verkopen geen drinken/drank op de boot, neem dit dus zelf mee.
Een tof feestje zoals je van Femmazing gewend bent.
Wij hanteren een kleding kleur: deze is wit en verplicht. Je bent dus wel vrij in wat je aantrekt als het maar wit is. Wij als Femmazing hebben de helft van alle plaatsen ter beschikking, we zijn dus helaas genoodzaakt om te werken met een lotingsysteem.
Om in aanmerking te komen om mee te varen dien je allereerst het formulier via onderstaande link te lezen en in te vullen.
Vervolgens vindt er een loting plaats. Ben jij de gelukkige dan ontvang je een persoonlijke ticketlink via email om je betaling te voldoen en je ticket officieel te bemachtigen. Let op: je vaart dus pas mee als de betaling voldaan is en je het ticket van ons ontvangen hebt.
Opgeven kan tot en met vrijdag 10 juni 2023. Wanneer wij al eerder een totaal van 150 aanmeldingen hebben ontvangen zullen wij de
mogelijkheid tot aanmelden sluiten.
Uiterlijk 18 juni 2023 ontvang je van ons bericht of jij mee mag varen met ons en ontvang je na betaling alle informatie die je nodig hebt.
Advertisement

Where is it happening?

Pride Amsterdam, Korte Leidsedwarsstraat 12,Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Femmazing - voor LHBT+ Vrouwen

Host or Publisher Femmazing - voor LHBT+ Vrouwen

It's more fun with friends. Share with friends