Farfars Tobak: Releasekoncert på "Se på det sådan her" | Musikcaféen

Schedule

Sat Jan 15 2022 at 08:00 pm

Location

Musikcaféen | Copenhagen, SK

Farfars Tobak: Releasekoncert p\u00e5 "Se p\u00e5 det s\u00e5dan her" | Musikcaf\u00e9en
Advertisement
Farfars Tobak udgiver den 15. Januar 2022, deres andet studiealbum. Derfor inviterer Farfars Tobak til en ganske særlig aften i Musikcaféen i Huset i Magstræde.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Døre: 20.00
Koncert: 21.00
Entré: GRATIS
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Farfars Tobak vil derfor fremføre hele pladen “Se på det sådan her”, for den eneste gang nogensinde. Farfars Tobak vil med alt hvad de har, forsøge at genskabe albummet fra start til slut i en hel særlig fremførelse, der aldrig vil kunne opleves igen.
Efter koncerten vil “Se på det sådan her”s post-producer Christian Askehave levere et DJ sæt, og der vil være mulighed for at købe Farfars Tobak “Se på det sådan her” på vinyl.
Vi håber derfor, at alle venner og måske interesserede kommer og fester, og lytter og fejre udgivelsen af Farfars Tobaks andet studiealbum.
Farfars Tobak har eksisteret siden 2016, og har siden da bevæget sig fra et rendyrket psykedelisk rock orkester til et band med fokus i mange retninger og med utallige musikalske inspirationer.
Bandet har i de seneste år arbejdet på skabelsen af deres andet fuldlængde album. Albummet er indspillet og produceret af bandet selv i deres studie på Nørrebro i København i samarbejde med Christian Askehave.
Sangene har massere af inspirationer fra atmosfærisk pop og alternativ rock, med et dystert twist, men trækker, i tråd med bandets forrige udgivelse, også på inspiration fra psykedelisk rock.
På albummet kan man høre musik, der lyder af det danske efterår, med sange om København i regnvejr og tågede værtshusnætter.
Koncerten vil være gratis, og alle velkomne! Så kom glad til en fejring af vores plade. Vi lover at levere en ganske særlig koncertoplevelse, og en kæmpe fest.
Kærlig hilsen Carl Askehave, Anton Fogt Pedersen, Oliver Paluch & Aske Kloth-Jørgensen.
Link til YouTube: https://bit.ly/3CIEwy8
Link til Spotify: https://spoti.fi/32g1hg7
Link til instagram: https://bit.ly/30RzrWM
Husk coronapas. Læs mere her: https://www.huset-kbh.dk/coronavirus/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
English:
Forfars Tobak will release their second studio album, on January 15, 2022.
In this context, they therefore invite you to a free concert in Musikcaféen.
Advertisement

Where is it happening?

Musikcaféen, Rådhusstræde 13, 3 th, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Musikcaf\u00e9en

Host or Publisher Musikcaféen

It's more fun with friends. Share with friends