Få billetter! Lizzo: The Special Tour / Oslo Spektrum / Pres. av Live Nation

Schedule

Fri Feb 17 2023 at 07:30 pm

Location

Oslo Spektrum Arena | Oslo, OS

Advertisement
Den Grammy-vinnende sensasjonen Lizzo kommer til Europa med sin «The Special Tour», og starter turneen i Norge! Gjør dere klare til et episk show, når den karismatiske superstjernen inntar scenen i Oslo Spektrum fredag 17. februar, hennes første konsert i Norge!
Konserten presenteres i samarbeid med NRJ.
Billetter i salg fredag 7. oktober kl. 12:00.
AmEx har forsalg til sine kortholdere fra tirsdag 4. oktober 12:00.
Forsalg til våre medlemmer via livenation.no fra torsdag 6. oktober kl. 12:00.
Turneen følger opp suksessen til Lizzo etter hun vant «Video for Good Award» under MTV Video Music Awards for hitsingelen «About Damn Time», en låt som i tillegg har vært nummer én på Billboard Hot 100 og topp 10 i imponerende 12 andre land. Albumet hennes, «Special», nådde andre plass på amerikanske Billboard 200, og ble det høyest plasserte albumet av en kvinnelig artist i 2022. Det var også den mest suksessfulle utgivelsesuken for et album utgitt av en kvinne så langt i år.
Den Live Nation-produserte turneen besøker 15 land i Europa, og etter å ha besøkt Oslo gjester hun byer som København, Amsterdam, Paris, Milano og avslutter i London. Før den tid skal Lizzo gjøre seg ferdig med den den pågående turneen i Nord-Amerika. Du finner hele turnelisten på lizzomusic.com.
American Express®-kortholdere i Norge får tilgang til forhåndssalg av billetter fra tirsdag 4. oktober kl. 12.00, egne vilkår og betingelser gjelder. Lizzo har vært en langvarig partner for American Express, og feiret Pride med merkevaren i juni 2019 og avsluttet 2021-sesongen av American Express UNSTAGED med en fantastisk opptreden for medlemmer i Miami i desember i fjor.
Billetter via lizzomusic.com, livenation.no og ticketmaster.no.
Det er ingen aldersgrense, men barn under 13 år må komme i følge med en voksen.
Bill. kr. 610,- / 510,- +avg. (Prisene er med forbehold om endringer.) Max 6 billetter per kunde.
Advertisement

Where is it happening?

Oslo Spektrum Arena, Sonja Henies plass 2,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Oslo Spektrum Arena

Host or Publisher Oslo Spektrum Arena

It's more fun with friends. Share with friends