FÅ BILLETTER – Svaneborg Kardyb | Bremen Teater, København – Copenhagen Jazz Festival

Schedule

Fri Jul 07 2023 at 08:00 pm

Location

Bremen Teater | Herlev, SK

Advertisement
Knitrende skandinavisk jazz og minimalistiske grooves i smuk forening – anmelderroste Svaneborg Kardyb spiller koncert på Bremen Teater i København den 7. juli under Copenhagen Jazz Festival.
——————————————
• Billetpris: 250kr
• Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/BRM0707B
• Døre: kl. 19.00
• Show: kl. 20.00
Tilmeld dig Bremen Teaters Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/cyqb0r
——————————————
"Deres debutplade fra 2019, Knob, var smuk, og den seneste fra oktober, Haven, er fantastisk” - Weekendavisen
Svaneborg Kardyb er en anmelderrost og prisbelønnet jazzduo, som er et format, der giver dem en masse plads at fylde ud eller lade stå tomt:
“Vi nyder minimalismen og det fokus, det giver til sammenspillet. Vi kommer fra ret forskellige musikalske baggrunde, Nikolaj fra Skandinavisk Jazz og Jonas fra Roots, blues og folk, så vores musik er ligesom summen af vores personlige bidrag. Den prøver heller ikke på at være mere end dét. Det er ret unikt at kunne dele dette musikalske sprog og venskab".
Duoen har for nyligt udgivet sit tredje album Over Tage (2022), som samtidig er deres første udgivelse på Gondwana Records; et pladeselskab kendt for at huse navnes om Mammal Hands, Portico Quartet og GoGo Penguin, hvis musik ligesom Svaneborg Kardyb forsøger at udforske det uudforskede rum imellem genrer. For duoen er dette deres mest seriøse og eftertænksomme udspil til dato:
“Over Tage er måske vores stærkeste og mest ærlige album til dato. Usikkerhed og eftertænksomhed lagde grundlaget for lyden på albummet, men der er også elementer af håb og mange opløftende øjeblikke. Vi er utroligt stolte af det færdige værk".
“Keyboardspilleren Nikolaj Svaneborg og trommeslageren Jonas Kardyb har ikke jagtet kunstige koncepter. De har bare realiseret deres personlige potentialer–som lagt sammen tilfældigvis rummer en særlig dragende kvalitet.“
♥♥♥♥ Politiken
----------------------------------
Varm op til arrangementet på vores nye bar Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet.
Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation
Advertisement

Where is it happening?

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41,Copenhagen, Denmark, Herlev

Event Location & Nearby Stays:

Bremen Teater

Host or Publisher Bremen Teater

It's more fun with friends. Share with friends