Eveniment de constelații familiale cu Hedi Hoka, 17-18 iunie 2023, București

Schedule

Sat Jun 17 2023 at 10:00 am to Sun Jun 18 2023 at 06:00 pm

Location

ibis Styles Bucharest City Center | Bucharest, BU

Advertisement
Locul de unde venim afectează direcția în care ne îndreptăm. Ceea ce rămâne nerezolvat în trecutul nostru ne influențează prezentul. Părinții noștri sunt importanți, indiferent de felul în care își cresc copiii. Nu există o altă cale: povestea familiei este povestea noastră.

Indiferent de istoria pe care o știm despre ei, părinții noștri nu pot fi șterşi cu buretele sau aruncați din noi. Ei sunt în noi și noi suntem parte din ei, chiar dacă nu i-am cunoscut niciodată sau au murit timpuriu. Respingerea lor doar ne distanțează mai mult de noi înșine și produce mai multă suferință.

În concluzie, fără dar și poate, fiecare dintre noi face parte din arborele genealogic al familiei noastre. Fie că agreăm acest truism, fie că nu, noi suntem rezultatul strămoșilor noștri. ADN-ul nostru este alcătuit din jumătate din ADN-ul matern și cealaltă jumătate din ADN-ul patern. Cu alte cuvinte, suntem jumătate mama și jumătate tata. Această moștenire genetică influențează mai multe aspecte, inclusiv comportamentul, caracterul și valorile noastre. Prin urmare, prin ADN-ul nostru, primim toate învățăturile, experiențele, darurile, puterea, dar și problemele nerezolvate, rănile emoționale, bolile, poverile părinților, bunicilor și străbunilor noștri. Și pentru a face pace cu noi sau a integra acele părți din noi care cer asta, poate este necesar să ne uităm la întregul nostru familial. De cele mai multe ori, aici se află răspunsurile pe care le căutăm de mult timp.

Moștenim de la strămoșii noștri daruri pe care, adesea, le considerăm superficiale. Sau de la sine înțelese. În fiecare dintre noi există această moștenire a sufletului. Noi suntem legătura dintre epoci care conțin, poate, așteptări, visuri trecute și prezente, amintiri sacre și promisiuni viitoare.

Soarta nu înseamnă că viața ta a fost hotărâtă clar dinainte de a ne naște. De aceea să lăsăm totul în seama destinului și să nu ne punem amprenta pe drumul nostru e un semn de neștiință. Între voința noastră și voia Universului există o armonie iubitoare. Viața este iubire. Prin urmare, destinul nu este o carte scrisă odată pentru totdeauna, ci este o poveste al cărei final nu e stabilit și care poate apuca o mulțime de căi. Și asta doar de noi depinde.

Așadar, te invit cu drag la o experiență de constelații familiale facilitate de mine, Hedi Hoka, pe data de 17-18 iunie 2023, la București. Vom descoperi împreună dinamicile ascunse din familia ta care te cheamă să le scoți la lumină pentru a onora ceea ce ai primit: darul vieții.


Despre Constelațiile Familiale:
Constelațiile familiale, ca metodă terapeutică, au fost fondate de Bert Hellinger (1925 –2019). Fenomenologia care stă la baza acestei practici presupune o înțelegere diferită a conceptului și a experienței adevărului într-un mod diferit. Psihoterapia fenomenologică caută să stabilească un context fără vreo intenție anume în minte, chiar și fără intenția de a vindeca. În metoda de lucru cu constelațiile familiale, ne punem încrederea doar în suflet.

Cum se desfășoară constelațiile familiale?
Constelațiile familiale au loc de obicei în grupuri. După un scurt interviu cu facilitatorul, persoana care vine cu o temă personală de lucru, alege reprezentanți pentru membrii familiei sale din cercul de participanți. Reprezentanții își găsesc locul, iar în scurt timp, ei încep să experimenteze senzații fizice, emoții sau îndemnuri care nu le aparțin lor, ci membrilor familiei pe care îi reprezintă. Este ca și cum ar fi devenit antene, primind informații de la sufletul de familie. Facilitatorii se referă la aceasta ca „câmpul cunoașterii” sau “câmpul morfo-genetic”
Prin observații, întrebări, declarații și mișcări, clientul ajunge să vadă problema într-o perspectivă nouă. Constelațiile durează de la 10 sau 15 minute până la peste o oră. Pe măsură ce dinamica ascunsă devine clară și apar mișcări de pace și reconciliere, dragostea, inclusiune, echilibru și acceptare.
De ce să participi la un eveniment de constelații familiale?
Constelațiile Familiale se validează prin propria experiență. Cu alte cuvinte, este nevoie să participi la un astfel de eveniment ca să simți beneficiile ei. Constelațiile familiale sunt precum niște porți care se deschid pentru: a face pace cu tine, a înțelege mai bine familia, a ne înțelege trecutul, a ne raporta altfel la dinamicile de cuplu, a înțelege mai bine copiii, a privi cu înțelepciune spre boli, a pune ordine în viață, a ne cunoaște sufletul, a ne conecta cu strămoșii, a înțelege formele iubirii, a onora masculinul și femininul, a ne expanda nivelul de conștiință, a trăi în prezent, a privi cu încredere spre viitor și
a fi recunoscător pentru darul vieții.

Despre mine:
Mă numesc Hedi Hoka, sunt femeie, fiică, soră, mamă, doctor în psihologie, psihoterapeut, autor bestseller, trainer mindfulness și facilitator constelații familiale. Pasionată de neuropsihologie, am căutat mereu să transpun într-un limbaj ușor accesibil mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor noastre. Am studiat despre mindfulness în cadrul Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, Massachusetts, USA și sunt profesor certificat internațional de Mindful International Academy.
După mulți ani de studiu și cercetare despre creier, mi-am întregit cunoștințele studiind și psihoterapia fenomenologică, descoperind astfel călătoria sufletului în dinamicile ascunse ale constelațiilor familiale. Am efectuat formarea în constelații familiale cu Dragoș Riti (Ro), Barbara Morgan (UK) și William Mannle (USA). Alți profesori cu care mi-am aprofundat cunoștințele și practica în constelații familiale sunt: Svagito Liebermeister (traumă personală și transgenerațională), autorul “The Roots of love” (SP), John Payne, despre propoziții vindecătoare (UK) Sophie Hellinger, Cosmic Power (DE), Bertold Ulsamer -supervizare (DE), Francesca Mason Boring – constelații cu natura (USA) și Bibi Schreuder, pedagogie sistemică Bert Helliger Instituut Nederland
Data: 17-18 iunie 2023, între orele 10 şi 18, ambele zile.
Locul de desfășurare: Hotel ibis Styles Bucharest City Center, Strada Știrbei Vodă 146, București
Taxa de participare:
Preț: 650 lei (ambele zile- sâmbătă și duminică).
Locurile sunt limitate.
Dacă vii însoțit de încă o persoană, a doua persoană achită doar 500 de lei.
Pentru înscriere și achitarea taxei de participare, accesează formularul de înscriere de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEdP6k1QRc6MeD4AHNq-6uxOFQdRAJmDqnycE_CsaDRBKSHQ/viewform?usp=pp_url
Advertisement

Where is it happening?

ibis Styles Bucharest City Center, Bucharest, Romania

Event Location & Nearby Stays:

Hedi Hoka

Host or Publisher Hedi Hoka

It's more fun with friends. Share with friends