Esi-isien voima - Perhekonstellaatio työpaja

Schedule

Sat May 21 2022 at 10:00 am to 05:00 pm

Location

Prinssintie 1, FI-00820 Helsinki, Suomi | Helsinki, ES

Advertisement
Esi-isämme ovat omilla kokemuksillaan mahdollistaneet sen, että olemme täällä tänään, luomassa omaa todellisuuttamme ja uutta, ainutlaatuista elämää osana sukupolvien ikiaikaista ketjua.
Esi-isämme ovat auttaneet elämää kukoistamaan ja kantamaan hedelmää omien kokemustensa, haasteidensa ja kykyjensä kautta.
Oman perhesysteeminen tapahtumien kohtaaminen, näkeminen ja tiedostaminen antaa meille mahdollisuuden tarkastella ja ymmärtää omaa, uniikkia elämäämme syvemmin sekä integroida ja tehdä tilaa sille, mikä on ollut vaikeaa. Näin voimme muuttaa sitä, mikä ei ole meille enää hyödyllistä omassa elämässämme ja kulkea kohti tulevaisuutta aikuisempina, integroituneempina, kevyempinä ja tietoisempina siitä, keitä olemme.
TERVETULOA
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi perhekonstellaation työpajaan, joka keskittyy ihmissuhteihimme. Kuinka vaikeudet, joita kohtaamme parin muodostamisessa, kertovat meille suoraan perhejärjestelmämme ratkaisemattomista ongelmista. Kuinka voimme muuttaa vaikeuksien takana vaikuttavaa tiedostamatonta ohjelmointia ja antaa rakkauden virrata vapaasti?
Liity kanssamme löytämään tiedostamattomia käyttäytymismalleja, jotka rajoittavat ihmissuhteitasi.
Emme takaa, että jokainen osallistuja tekee oman konstellaationsa. Tämä riippuu ryhmän koosta, käytössämme olevasta ajasta ja kunkin osallistujan valmiudesta käsitellä tuomaansa teemaa. Silti jokaisella on mahdollisuus pitää tilaa ryhmän jäsenenä, osallistua edustajina muiden osallistujien konstellaatioihin sekä tehdä ryhmäharjoituksia.
Ilmoittautumalla työpajaan hyväksyt käyttöehdot. Jos haluat peruuttaa osallistumisesi, voit tehdä sen ilmaiseksi 7 päivää ennen työpajaa. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset veloitetaan kokonaisuudessaan.
Yleistä tietoa työpajasta:
Työpaja järjestetään:
Roihuvuoren Nuorisotalo
Prinssintie 1, 00820 Helsinki
21. toukokuuta / 10.00-17.00
Aikataulu:
10:00-13:00 Tervetuloa, esittely, konstellaatiotöskentelyä ja harjoituksia
13.00-14.00 Lounastauko
14:00-17:00 Konstellaatiotyöskentelyä, harjoituksia, Q&A
Hinta:
80€ (sis. alv)
Voit maksaa käteisellä, mobilepayllä tai laskulla. Kerro meille ilmoittautumisen yhteydessä, miten haluat maksaa.
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautua voit lähettämällä meille viestin Facebookin tai Instagramin kautta, sähköpostitse tai tekstiviestillä:
Elina +358 50 3588678
Rubén +358 45 2276486
[email protected]
Tietoa perhekonstellaatioista:
Perhekonstellaatio on saksalaisen psykoterapeutin Bert Hellingerin luoma systeeminen ja fenomenologinen terapeuttinen lähestymistapa. Se perustuu ajatukseen siitä, että ratkaisemattomat traumaattiset kokemukset perheessä voivat luoda tiedostamattomia ajatus- ja käyttäytymismalleja, jotka siirtyvät tuleville sukupolville taakkasiirtymänä.
Perhekonstellaatioiden avulla voimme tehdä näkyviksi, tarkkailla ja muuttaa näitä malleja elääksemme onnellisempaa ja täydempää elämää.
Perhekonstellaatiot ovat saaneet inspiraatioita Ivan Boszormenyi-Nagyn systeemisestä perheterapiasta, Virginia Satirin Family Sculpting- menetelmästä, Edmund Husserl fenomenologiasta, Jacob Morenon psykodraamasta sekä NLP:stä.
Konstellaatioprosessin kautta meillä on mahdollisuus tutkia vuosien aikana perhesysteemissämme luotuja, tiedostamattomia ajatus- ja käyttäytymismalleja, jotka perustuvat ratkaisemattomiin traumaattisiin kokemuksiin. Näin voimme tunnistaa ja muuttaa tiedostamatta omaksuttuja malleja, jotka estävät meitä elämään elämäämme kevyemmin ja harmonisemmin.
ELINA MIKKOLA
Elina Mikkola on 35-vuotias helsinkiläinen taiteilija ja terapeutti. Hän valmistui teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Metropoliasta vuonna 2013. Elina on työskennellyt laajasti teatterin kentällä Suomessa, Espanjassa ja Etelä-Amerikassa ohjaten työpajoja sekä aikuisille että lapsille (Narri, Porvoon taidekoulu, Caisan kulttuurikeskus, Entresse, Kaupunki), Espoo, Helsinki Taiteidenyö, ENT - Escuela Navarra de Teatro, Centro Culture Jon Cortina TNT, Emba Carlos Morel).
Vuonna 2018 Elina valmistui Institut Gestalt de Barcelonan 3-vuotisesta perhekonstellaatiokoulutusohjelmasta perhekonstellaatio ohjaajaksi. Vuodesta 2017 lähtien Elina on järjestänyt lukuisia perhekonstellaatiotyöpajoja pääkaupunkiseudulla suomeksi, espanjaksi ja englanniksi. Hän viimeistelee parhaillaan Rosen-terapeutin opintojaan Rosen Method School Finlandin koulutusohjelmassa ja on aloittanut Rebirthing Breathwork- koulutuksen.
Elina on osa OIA de Cosmosociología -organismia. Hän työskentelee valmentajana pyrkien kehittämään ja parantamaan yhteisöjen ja organisaatioiden toimintaa systeemisen terapian ja kosmososiologian työkalujen avulla.
Elinalla ja Rubenilla on yli 8 vuoden kokemus yhteistyöstä taiteen ja terapian parissa. Työparina he täydentävät toisiaan ja työstä huokuu kokemus, rauha ja luottamus.
RUBÉN NAGORE
Rubén Nagore on 42-vuotias espanjalainen näyttelijä, ohjaaja ja perhekonstellaatio-ohjaaja, joka työskentelee Helsingissä.
Hän aloitti esittävän taiteen opinnot ENT:ssä (Escuela Navarra de Teatro, Pamplona) vuonna 1999 ja jatkoi opintojaan Madridin teatteriakatemiassa (Real Escuela de Arte Dramático) valmistuen fyysisen teatterin alalta vuonna 2006. Myöhemmin hän opiskeli Sevillassa vuonna 2009 (Atalaya de Centro TN) Artes Escenicas) ja opiskeli fyysistä miimiä Lontoossa (School of Corporal Mime LÁnge Fou) 2010-2011.
Rubén on osallistunut lukuisiin kansainvälisiin työpajoihin ja työskennellyt näyttelijänä Espanjassa, Englannissa, Saksassa, Tšekissä ja Suomessa (HIT - Helsinki International Theatre, Kauri Honkakoski Company).
Näyttelijäntyön lisäksi Rubén on vuodesta 2013 lähtien vetänyt lukuisia englannin- ja espanjankielisiä esitystaiteen työpajoja Suomessa (esim. Helsingin kansainvälinen teatteri, Porvoon taidekoulu, Narri) ja Espanjassa sekä lapsille että aikuisille.
Vuonna 2018 Rubén valmistui perhekonstellaatio-ohjaajaksi Institut Gestalt de Barcelonasta ja on sittemmin johtanut lukuisia perhekonstellaatiotyöpajoja sekä Suomessa että Espanjassa. Hän työskentelee OIA de CosmoSociología järjestössä valmentajana kehittäen harjoituksia yhteenkuuluvuuden tunteen luomiseksi ryhmissä sosiaalisen oppimisen ja ryhmätyön parantamiseksi.
Advertisement

Where is it happening?

Prinssintie 1, FI-00820 Helsinki, Suomi, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Perhekonstellaatiot - Helsinki

Host or Publisher Perhekonstellaatiot - Helsinki

It's more fun with friends. Share with friends