Enola Gay + Ultra Lover + NITEFISH

Schedule

Fri Apr 14 2023 at 08:00 pm

Location

Hus 7 | Stockholm, ST

Advertisement
Band: Enola Gay
Support: Ultra Lover + NITEFISH
När: Fredag 14 april
Var: Hus 7
Pris: 200 kr
Tid: 20:00
Live från: ca 21:00
Åldersgräns: 18+
Enola Gay
Belfastbaserad irländsk noise punk-band som bildades i slutet av 2019. Giftig hiphop-inspirerad sång som är lika kompromisslös som gitarrerna är oförlåtande, lagd på en rytmsektion som hämtar lika mycket från udda elektronica och techno som från postpunkhjältarna från det sena 70-talet.
Enola slösade ingen tid på att etablera sig som en av de nästa unika punkrösterna och har listats på både NME:s och Rolling Stones listor över akter som ska definiera 2022 tillsammans med huvudattraktioner på festivaler och festivalscener.
Efter att ha släppt sin hyllade debut-EP Gransha certifierade de sig själva som ett av de hårdast arbetande banden genom att sälja ut halva sin debuterande 32-datumsturné i Storbritannien, innan de var förband till Therapy? på deras arenaturné.
Under sommaren citerade NME dem som "en av de mest bokade nya akterna för europeiska festivaler", vilket gjorde dem till det mest bokade nyirländska bandet för 2022, Enola gjorde bara de som fick avslag på grund av att tält och scener överskred sin kapacitet besvikna.
De absorberar publik över hela Europa och dominerar Storbritannien innan de släpper sitt debutalbum, och det är inte konstigt att de har blivit varmt hajpade av Iggy Pop, Jehnny Beth och alla som sett deras våldsamt högenergiska gigs.
Ultra Lover är ett noiserockband från Stockholm. Medlemmar från God Mother och This Gift is a Curse och som det surrat rätt ordentligt om ett tag. Hög energi, hög intensitet och öronbedövande oljud – missa inte!
Advertisement

Where is it happening?

Hus 7, Styckmästargatan 10,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

SEK 213.32

Slaktkyrkan

Host or Publisher Slaktkyrkan

It's more fun with friends. Share with friends