Endless Summer 2022 - We Love To Surf

Schedule

Sat Dec 03 2022 at 04:00 pm to Sun Dec 04 2022 at 12:00 am

Location

Tereza | Budapest, BU

Advertisement
Találkozzunk három év kihagyás után!
Legfőbb mottónk és motivációs felhívásunk egyértelműen arra irányul, hogy végre újra összehozzuk a magyar szörfösöket egy estére Budapest belvárosában. Célunk a közeli múlt, aktív rendezvényes évek hagyományaihoz méltó szörfös életérzés valós megjelenítése, tematikus programokkal való felfokozása, majd a kézben caipirinhaval való zenés-táncos levezetése.
Szeretnénk, ha ez az este valóban a szörfözésről szólna, így egyik legrégebbi szörf fotós barátunk képeit megjelenítve hazarepítjük és kiállítjuk az Indonéz meleg vizes világ legjobb hangulatait a Tereza falaira. Hambalkó Bálint állítólag maga is részt vesz az eseményen, mi pedig körbe csodálhatjuk az évek alatt megörökített zseniális helyszíneit és sportfotóit. Alig várjuk a kiállítást!
I surf because… az ismerős mondat nem véletlenül tűnik fel 2022-ben az Endless Summer event körül, hisz az alaptól indulva megfogalmazzuk miért szeretjük és keressük a legjobb hullámokat a világot járva. Tudjuk, hogy ti is így tesztek, ezért fotópályázatot hirdettünk. A Portugáliában zajló Hungarian Surf Fest-en okos telefonotokkal, analóg- vagy sima fotógépetekkel a kezetekben megörökíthetitek a nektek tetsző, pályázatra szánt, szörfös hangulatot. A beküldött fotók közül az Endless Summer Surf Találkozón a közönség a helyszínen megszavazza majd a legjobbat, a szerencsés nyertes pedig a Hambalkó kiállítás kiválasztott képével a hóna alatt távozhat az eseményről. Megéri újra megfogalmazni miért is szereted a szörfözést!
A Hungarian Surf Fest bajnokainak főnyereményei épp erre az időpontra készülnek el és érkeznek meg, így a nagy díjkiosztóra, nagy közönség előtt, közösen kerítünk sort.
Program:
16:00-19:00 Szörf Börze by HungaSurf Piac, a szörfbank
18:30 Szörf kiegészítő sportok zsákutcái előadás, Peiman Lotfi
19:30 Hambalkó Bálint kiállítás megnyitó
20:30 Henri Gonzo koncert
21:30 Hungarian Surf Fest filmpremier és díjkiosztó
22:00 GÁLA, azaz a magyar szörf tablója sorsolás
22:30- Buli, tánc, tequila
Az eseményt a 4bro.hu és a Billabong Magyarország csapatai valósítják meg, köszönjük a helyszínt a Tereza Budapestnek!
#endlesssummer2022
Advertisement

Where is it happening?

Tereza, Nagymező utca 3.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Endless Summer - We Love To Surf

Host or Publisher Endless Summer - We Love To Surf

It's more fun with friends. Share with friends