EMBODIED MINDFULNESS – Introductie in Mindfulness | met Lisa Samateh

Schedule

Sat Jan 29 2022 at 09:30 am to 11:30 am

Location

De Meditatietuin | Amsterdam, NH

EMBODIED MINDFULNESS \u2013 Introductie in Mindfulness | met Lisa Samateh
Advertisement
Ben je nieuwsgierig naar mindfulness? Dan biedt deze workshop een mooie mogelijkheid om kennis te maken met Lisa Samateh, welke op 14 maart 2022 zal starten met het geven van de 8-weekse Mindfulness Training. Tijdens deze workshop worden de helende eigenschappen mindfulness en yin yoga gecombineerd, waarbij je geïntroduceerd wordt in zowel de theorie als de praktijk van mindfulness.
Mindfulness houdt in dat we ons van moment tot moment bewust zijn van onze gedachten, gevoelens, fysieke gewaarwordingen en onze omgeving. Je wordt uitgenodigd om de automatische piloot los te laten, en op een vriendelijke manier te observeren wat zich voordoet in het heden, zonder daar een oordeel over te vellen. Door middel van mindfulness meditaties breng je je aandacht naar het hier en nu.
Yin yoga is een langzame, rustgevende vorm van yoga waarbij de lichaamshoudingen – asana’s – voor een langere tijd worden vastgehouden. Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van je bindweefsel en je gewrichten. Tijdens de oefeningen is het belangrijk om je te concentreren op je ademhaling en de spierspanning los te laten. Omdat de houdingen meerdere minuten worden vastgehouden, krijg je de kans om dieper naar binnen te keren en te observeren wat je ervaart in het huidige moment.

EVENT DETAILS
Onder begeleiding van je teacher, Lisa Samateh, word je door een combinatie van mindfulness en yin yoga tot diepe ontspanning gebracht om balans en harmonie in je lichaam, geest en ziel te creëren.

VOOR WIE
Ben je benieuwd naar de 8-weekse Mindfulness Training, maar weet je nog niet zo goed wat je kunt verwachten? Dan is deze workshop een uitnodiging voor jou om kennis te maken met mindfulness en met Lisa. Als je al bekend bent met en ervaren bent in mindfulness, dan is dit een fijne workshop om het eerder door jou geleerde te beoefenen, diep te ontspannen en het fysieke en emotionele lichaam in lijn te brengen.

JE FACILITATOR
Lisa Samateh
“Thuiskomen bij jezelf… Dat is waar mijn lessen op gericht zijn: mensen de ruimte geven om hun aandacht naar binnen te keren en hun bewustzijn te vergroten. Als yogadocent en mindfulness trainer neem ik je graag mee op een innerlijke reis naar het hier en nu.”
Lisa start op 14 maart 2022 met het geven van de 8-weekse Mindfulness Training (MBSR) bij De Meditatietuin.. Mocht je hier interesse in hebben, dan biedt deze workshop de mogelijkheid om kennis te maken met Lisa en haar manier van lesgeven. Meer lezen over de training: https://www.demeditatietuin.nl/event/8-weekse-mindfulnesstraining-mbsr-2/

BIJDRAGE & TICKETS
De prijs van deze workshop is € 22,50. De tickets kan je bestellen op de website van de Meditatietuin: https://www.demeditatietuin.nl/event/embodied-mindfulness-introductie-in-mindfulness/

LOCATIE
De Meditatietuin is gelegen in het hart van het Amsterdam Amstelpark op nr. 6. De plek is middenin het park, omgeven door prachtige voedende natuur. Het is het gebouw tussen het Rietveld Huis en het Glazen Huis. Google Maps wijst je de weg!
Fietsen moeten buiten het park worden geparkeerd. Houd rekening met 5 a 10 minuten extra lopen.
Yoga Nidra valt onder meditatie & levensbeschouwing en dus niet onder sport. Hierdoor zijn wij niet genoodzaakt corona QR-codes te scannen.
Wij geven alleen geld terug wanneer een event uitgesteld of gecancelled wordt, of wanneer je niet kunt deelnemen omdat je symptomen van COVID-19 ervaart.

In verband met COVID-19 nemen we extra veiligheidsmaatregelen:
De afstand van 1,5 meter tussen deelnemers dient te allen tijde gerespecteerd te worden.
Gelieve je handen te desinfecteren bij het binnenkomen.
Laat het ons weten wanneer je COVID-19 symptomen als een verkoudheid of koorts ervaart voordat en nadat een bijeenkomst plaatsvindt of plaatsgevonden heeft.
We verzoeken je om in het geval van klachten thuis te blijven. Je kunt je ticket dan voor de volgende bijeenkomst gebruiken of een refund krijgen.
Heb je een vraag? Voel je vrij om ons een berichtje te sturen.
Advertisement

Where is it happening?

De Meditatietuin, Amstelpark 6, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

De Meditatietuin

Host or Publisher De Meditatietuin

It's more fun with friends. Share with friends