EE! Antaudu Luonnollesi -kurssi

Schedule

Wed Feb 02 2022 at 05:30 pm to Wed Mar 16 2022 at 09:30 pm

Location

Magito Studio | Helsinki, ES

Advertisement
Jo kolmas Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssi käynnistyy jälleen helmikuussa. Tuskin maltamme odottaa!
Syksyn ensimmäinen EE! Tanssi- ja syvähengitysilta 22.10.21 täyttyi sekä uusista uteliaista että vanhoista innokkaista hengitykselle ja elämän aalloille heittäytyjistä. Mahtavaa! Tunteita virtasi lattiasta kattoon, kehot liikehtivät antautumisen aalloilla ja herkkyyden energiat täyttivät sydämet kaiken muun tunnemeren keskellä.<3
Olisitko sinäkin halukas hyppäämään mukaan kevättalven kokemukselliseen ryhmään ja virrata elämän aalloilla?
Syksyn Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssikokonaisuus järjestetään ke-iltaisin 2.2., 16.2., 2.3. ja 16.3.22 klo 17.30-21.30 Helsingissä, rouheissa Magiton tiloissa, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 7,
00540 Hki.
Mikäli et ole aiemmin ehtinyt tutustua meihin ja tapaamme työskennellä, olet lämpimästi tervetullut mukaan irralliseen EE! Tanssi- ja syvähengitysiltaan pe 21.1.22 klo 18-22 Joogakoulu Shantiin. Early-bird-hinta 40 € 14.1. asti (norm. 45 €).
Voit illan kokemuksen jälkeen tunnustella, olisiko tässä jotain inspiroivaa ja avartavaa tulevaan kevättalveen. Voit ilmoittautua joko 21.1.22. iltaan tai tulevalle kurssille helposti https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-ee-tapahtumiin/
Kiinteä ryhmä soveltuu jokaiselle, joka kuulee kutsun lähteä sisäiselle tutkimusmatkalle. Kurssi sopii sinulle, jonka arki on liian täyttä ja stressaavaa. Sinulle, joka kärsit väsymyksestä, turhautuneisuudesta tai ahdistuksesta. Sinulle, joka tunnistat kehon kireyden ja mielen jännityksen. Sinulle, joka haluat ”päästää irti”. Sinulle, joka kaipaat tilaa missä ilmaista todellisia tunteita vapaasti; huutoa, itkua, naurua, laulua… Sinulle, joka haluat löytää tasapainoa ja rauhaa. Sinulle, joka haluat juopua Elämän hulluudesta.
Tämä neljän tapaamiskerran matka antaa mahdollisuuden sukeltaa turvallisesti hieman syvemmälle itseesi tutun ryhmän kanssa. Tapaamisten välille annamme yksinkertaisia harjoituksia, joita voi halutessaan ottaa käyttöön omaa prosessiaan syventämään.
Tarjoamme myös kaikille kurssiosallistujille mahdollisuuden varata yhden henkilökohtaisen session (-20 % normihinnoista) joko keho- ja hengitysterapiaan, biodynaamisen kraniosakraaliterapiaan, vesiterapiaan tai ratkaisukeskeiseen terapiaan.
Luomme luottamuksellisen ja turvallisen tilan kokea omaa energiaasi ja voimaasi sekä herkkyyttäsi ja haavoittuvuuttasi tutun ryhmän kanssa. Kokeneet hengittelijätkin ovat kertoneet saaneensa uusia näkökulmia syvähengitykseen.
Iltojen aikana saamme kokemuksia mm. seuraavista teemoista:
Miltä tuntuisi päästää irti kontrollista? Miltä tuntuisi olla vapaa esteistä ja rajoituksista? Haluaisitko löytää vahvemman yhteyden itseesi ja vapautta haikaavaan sisäiseen lapseesi? Olisitko valmis hyväksymään oman alkuvoimaisen luontosi ja ennen kaikkea nauttimaan siitä?
Iltojen aikana tutkimme antautumista erilaisten teemojen kautta. Kysymme, kuulemme, koemme, näemme & oivallamme, mitä kaikkea antautuminen voikaan olla. Menetelminä käytämme vapaata, autenttista liikettä, ääntä, kohtaamisharjoituksia, syvähengitystä, nähdyksi ja kuulluksi tulemista sekä arvostavaa kosketusta.
Tuttu ryhmä luo turvallisuutta ja antaa rohkeutta heittäytyä syvemmälle kehon viisauteen – ohi mielen rakenteiden ja ajatusmallien. Metodit kunnioittavat jokaisen yksilön henkilökohtaista kasvua, omaa tilaa ja rajoja. Kurssi sopii Sinulle, joka haluat löytää uutta voimaa, energiaa ja vapautta omaan arkeesi.
Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollisesi -kurssilla luomme yhdessä turvaa, luottamusta ja rohkeutta katsoa syvemmälle itseämme; tuon kontrolloivan mielen toiselle puolelle. Autamme sinua näkemään, mikä on totta itsellesi ja mikä on tärkeää hyvinvointisi kannalta oivaltaa. Tuemme sinua ”riisumaan” tarinoita & jännitteitä kehostasi ja sitä kautta aistimaan & nauttimaan enemmän itsestäsi. Harjoitusten kautta pääset antautumaan elämälle vapaammin, voimakkaammin, villimmin, leikkisämmin - sellaisena kuin oikeasti olet. Olet Elämän lapsi. Olet Vapaus.
Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki vapautumisesta, voimaantumisesta ja energisoitumisesta innostuneet kanssamatkaajat <3
Lisätiedot: https://www.divinedarkness.fi/eloisasti-elossa/
***
Hintatiedot:
Nopeille sitoutujille on luvassa Early Bird -hinta (180 €, kun ilmoittaudut 31.12. mennessä). Tämän jälkeen hinta on 200 €. Maksu tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta vasta siinä vaiheessa, kun olet ilmoittautunut kurssille ja saanut infokirjeen sekä maksulinkit s-postiisi.
Ilmoittautumiset:
https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-ee-tapahtumiin/
Lisätietoja:
[email protected]
Jätä tekstiviesti/soittopyyntö, jos haluat lisätietoja aiheesta tai jokin osallistumisen suhteen askarruttaa, puh. 040 560 3751.
Kurssipaikka:
Magito
Kaasutehtaankatu 1, rakennus 7, 00540 Helsinki
Ohjaajat:
Anne Abhi Mustala on työskennellyt yli 20v. liikunta-alalla yrittäjänä. Kunto- ja ravinto-ohjaus olivat ensimmäiset vuodet pääroolissa, mutta oman ”burn outin” jälkeen alkoi etsintä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Matkan varrelta on löytynyt monenlaisia hienoja metodeja hyvään oloon. Niistä tärkeimmiksi ovat nousseet shindo, hengitysterapia, meditaatiot ja äänimaljat. ”Meidän jokaisen sisällä on niin mieletön elämänvoima, ilo ja nautinto kuin myös käsittämättömän syvä hiljaisuus ja rauha – intohimoni on kutsua näitä laatuja esiin.”
Nina Tama Näränen tekee päätyökseen biodynaamista kraniosakraaliterapiaa, keho- ja hengitysterapiaa ja reikihoitoja, sekä vetää syvähengitystyöpajoja ja reikihoitajakursseja Helsingissä. Asteittainen antautuminen omalle keholle, hengitykselle ja luonnolle ovat tuoneet lähemmäksi omaa ydintä. On tullut selväksi, että yhdessä paketissa asustaa samaan aikaan hyvin herkkä, pehmeä ja läsnäoleva henki ja toisaalta voimakas, mystinen, pimeä ja leikkisän villi energia, jota on ilo jakaa erilaissa yhteyksissä niin asiakkaiden kuin muidenkin kanssakulkijoiden kanssa.
Tämä workshop ei sovellu akuutissa tilassa oleville mielenterveyspotilaille tai psykoosissa olleille eikä myöskään vahvoja huumeita tai lääkkeitä käyttäville henkilöille.
Olemme kumpainenkin käyneet henkilökohtaista matkaamme antautumisen teemojen saralla: on ollut kiehtovaa kokea omaa hulluuttaan – tulla pimeydestä valoon, nähdä tuo pelätty teema kauneutena, viisautena ja lahjana. Elämänenergian luonnollisesta virtauksesta nauttiminen ja sen pyhyyden kokeminen ovat avanneet yhteyttä itseen, toisiin ja koko ympäröivään luontoon, joka on aina orgastinen ja vapaa liikkeissään. Viaton ja puhdas. Vapaa, kaunis ja eloisa.
Tutustu aiemmin iltoihin tai kursseille osallistuneiden kokemuksiin https://www.divinedarkness.fi/eloisasti-elossa-asiakaskokemuksia/
Lämpimästi tervetuloa mukaan voimaantumaan, vapautumaan, energisoitumaan. <3
***
”Don´t try to understand life. Live it.
Don´t try to understand love. Move into Love.
Then you will know, and that knowing
will come out of your experiencing.”
- OSHO -
Advertisement

Where is it happening?

Magito Studio, Kaasutehtaankatu 1, Suvilahti, 00540 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Divine Darkness

Host or Publisher Divine Darkness

It's more fun with friends. Share with friends