Edu Kehäkettunen / G Livelab Helsinki

Schedule

Sat Feb 25 2023 at 07:00 pm

Location

G Livelab Helsinki | Helsinki, ES

Advertisement
Nyt on syytä juhlaan: Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen julkaisevat odotetun Tasavallan partasuut -debyyttialbuminsa! Olarin dynaamisimman duon levy sisältää jo klassikoiksi muodostuneita kappaleita, kuten Kun Pertti tuli kylään tai Ukin matkassa, ja takuuvarmasti mieltä ylentäviä raitoja, kuten Lännen spägälokari tai Joka ilta kun vapo sammuu.
Kaksikon edellisestä julkaisusta, Kehäkettu ja Setä Koponen ep:stä, on vierähtänyt rapsakat 23 vuotta. Minilevyn kappaleista kansakunnan kollektiiviseen selkärankaan on näiden vuosien aikana iskostuneet kappaleet, kuten PL2000 ja Tuu lusii mun punkkaan.
Toki Edu ja Setä ovat ”puuhailleet” vuosituhannen aikana muutakin: Ensin mainittu tarpoi kartoittamattomia latuja ja sai aikaan Edumanian, joka luetaan art house -elokuvien kaanoniin. Toinen palkittiin Espoo-mitalilla työstään kaupungin hyväksi. Ja mainittakoon nyt se virtahepo olouhoneessa eli MC Taakibörsta, suomiräpin Mount Rushmore.
G Livelabissa Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen esiintyvät tukenaan Pienomies aka Pianomies, Loost Koosista tuttu tuottaja-räppäri-renessanssimies.
Advertisement

Where is it happening?

G Livelab Helsinki, Yrjönkatu 3,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

G Livelab Helsinki

Host or Publisher G Livelab Helsinki

It's more fun with friends. Share with friends