Ecstatic Dance Amsterdam Noord - DJ Rakesh

Schedule

Fri Mar 31 2023 at 07:00 pm

Location

Yogaschool Noord NDSM | Amsterdam, NH

Elke maand dansen we op blote voeten, zonder te praten, intuïtief op de golven van muziek.... Iedereen is welkom op deze magische dansreis. Dans je eigen dans.
Tickets: https://www.yogaschoolnoord.nl/workshops/regelmatige-workshops/ecstatic-dance-event/
Hipsy ticket: https://hipsy.nl/shop/11817-ecstatic-dance-amsterdam-noord-dj-rakesh
Ecstatic Dance, wat is dat eigenlijk?
Ecstatic Dance is een ‘muzikale reis’ waarin je je lichaam mee laat gaan met de muziek. De muziek begint rustig, daarna wordt de muziek naar een hoog tempo opgevoerd, waarna het weer rustig eindigt. We sluiten altijd af met een liggende of zittende ontspanningsoefening.
Tijdens de twee-uur-durende dansreis wordt je uitgenodigd om helemaal los te dansen.
Iedereen danst op zijn manier: niemand danst in de maat, niemand houdt pasjes aan en niemand probeert het ‘goed’ of ‘mooi’ te doen. De uitnodiging is om juist alles er lekker uit te dansen en dat ziet er misschien ‘gek’ uit maar dat is nu juist wat het interessant maakt. Maak het zo gek als je wilt, want dat doet iedereen. Niets om je voor te schamen!
Muziekstijl
We nodigen elke maand een andere DJ uit. De muziekstijl van Ecstatic Dance laat zich het beste omschrijven als melodieus en gevoelig maar ook sexy, wild en met een stevige bass. In de set wordt je uitgenodigd om te stromen met energetische golven die beginnen in een meditatieve staat en opbouwen tot een extatische vrije dans waarin je wordt uitgenodigd om alles wat in jou op dat moment aanwezig is tot expressie te laten komen.
DJ Rakesh
Laat zich het beste omschrijven als melodieus en gevoelig maar ook sexy, wild en met stevige bass. In zijn set wordt je uitgenodigd om te stromen met energetische golven die beginnen in een meditatieve staat en opbouwen tot een extatische uitbarsting waarin hij je innerlijke wilde dier uitnodigt om tot expressie te komen.
https://rakesh.nl/dj
https://www.facebook.com/DJRakeshNL

Programma
- Deuren open vanaf 19.00 uur
- Opening ceremony start om 19.15 uur
- DJ set met DJ Rakesh 19.30 - 21.50 uur
- Closing ceremony 21.50 - 22.00 uur
- Hangout 22.00 - 22.30 uur

Guidelines
Bij een danssessie mag er vrij gedanst worden, maar dat betekent niet dat álles mag. Er zijn we een aantal universele regels aan de dans gekoppeld.
- Er wordt niet gepraat
- Alcohol & drugs vrij
- Geen telefoon
- We dansen op blote voeten

Limited space FULL = FULL
Locatie: Yogaschool Noord NDSM, Plotterstraat 24 Amsterdam
Drinks: er is gratis thee en water aanwezig
Parkeren: gratis parkeren rondom de studio (let op: het is vaak druk met parkeren dus kom op tijd om een plekje te zoeken)
OV: vanaf Centraal Station kun je de pont naar NDSM pakken, vanaf daar is het 8 minuten lopen. Er stopt ook een bus voor de deur.

Where is it happening?

Yogaschool Noord NDSM, ,Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands
Yogaschool Noord

Host or Publisher Yogaschool Noord

It's more fun with friends. Share with friends