Echo, Bravo | Album Release Show + Xenia // Loppen

Schedule

Sat Mar 09 2024 at 09:00 pm

Location

Sydområdet 4B, 1. sal, 1440 Christiania, Denmark | Copenhagen , SK

Advertisement
Echo, Bravo udgiver deres debutalbum 'Der Tod und das Mädchen'. Det fejres med releasekoncert på Loppen lørdag den 9. marts!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 80 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/echo-bravo-release
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
https://loppen.dk/kalender/echo-bravo
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Echo, Bravo er et ungt band fra København, der spiller en blanding af genrer lige fra post-punk og noise, til dansemusik og free-jazz. Bandets live-lyd har ladet sig indfange i Tapetown Studio og resultatet - 'Der Tod und das Mädchen' - er en cocktail af basdrevet kaos, larmende drone-feedback, skæve guitarriffs og syret improvisation. En intens og smittende energi, der også er kendetegnende for deres koncerter.
Echo, Bravo skaber sammen med publikum et udtryksfuldt og inkluderende miljø, hvor stemningen tit bliver vild, og musikken krautet, cirkusagtig, og eksperimental. Når de rå vokalers surrealistiske poesi smelter sammen med bas, trommer, guitar og trompet i en catchy lyd af støj, ord og søde melodier.
Xenia
Xenia skriver elektronisk musik med fokus på vokale harmonier og eksperimenterer med elementer fra genrer som jazz, pop og latin. Det er både drømmende og sødt, men stadig med bid.
Advertisement

Where is it happening?

Sydområdet 4B, 1. sal, 1440 Christiania, Denmark, Prinsessegade 47, 1422 København K, Danmark,Copenhagen, Copenhagen , Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Musik Loppen

Host or Publisher Musik Loppen

It's more fun with friends. Share with friends