Dry Cleaning | Dead Finks | Debaser Strand

Schedule

Wed Mar 15 2023 at 06:30 pm

Location

Debaser | Stockholm, ST

Advertisement
Biljettläpp 14 september kl. 10:00 på debaser.se
Pulserande postpunk för fans av Squid, shame, Do Nothing och Porridge Radio.
Efter releasen av fjolårets debutalbum New Long Leg och en hyllningskör beståendes av The Guardian, Pitchfork och NME gör Dry Cleaning sin första spelning i Stockholm på Debaser den 15 mars.
Sedan starten för fyra år sedan har Dry Cleaning blivit ett av de stilbildande banden inom den brittiska postpunken där allt fler byter ut sången mot tal. Detta i kombination med Florence Shaws talang för berättande ger Dry Cleaning en oemotståndlig dragningskraft, inte minst på scen.
I höst tar Dry Cleaning sin musik till nya nivåer på den efterlängtade och kommande andra fullängdaren Stumpwork. Ett album som beskrivs både mer djärvt och expansivt, grundat i mänsklig erfarenhet och tunga förluster av familjemedlemmar.
Support: Dead Finks
Dead Finks är den musikaliska produktionen av den Nya Zeeland-födda duon Joseph Thomas och Erin Violet. De bildades i Sydney i slutet av 10-talet och den nuvarande inkarnationen är ett rockband på fyra delar baserat i Berlin.
På The Death & Resurrection Of Johnathan Cowboy visar bandet upp en otrolig förmåga att skriva catchy och unika melodier. De spelar punkmusik enligt traditionen Wire eller Sonic Youth och tar signaler från samtida som Parquet Courts och Iceage i deras ansträngningar att manipulera och utöka vad det innebär att vara en punkgrupp 2021.
Advertisement

Where is it happening?

Debaser, Hornstulls Strand 4,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Debaser

Host or Publisher Debaser

It's more fun with friends. Share with friends