Diversity and Inclusion Conference

Schedule

Thu Jun 02 2022 at 10:00 am to 01:00 pm

Location

MADHOUSE | Budapest, BU

Advertisement
◼️ Egy befogadó és sokszínű munkahely megteremtése nemcsak növeli a profitabilitást, de lehetőséget ad a vállalatok számára, hogy példát mutassanak és kiálljanak az egyenlőség és társadalmi igazságosság mellett.
◼️ A Diversity and Inclusion Conference célja, hogy lehetőséget nyújtson a hasonló értékek mentén elkötelezett vállalkozások képviselőinek, döntéshozóknak és szakértőknek a találkozásra, kapcsolatteremtésre és a tapasztalatok megosztására.
◼️ Az esemény során olyan szakemberek véleményét hallhatjuk mint Csernus Fanni, az Amnesty Magyarország nemek közötti programmunkatársa és Kutassy Dorottya a Háttér Társaság oktatási projektmunkatársa, a munkaerőpiaci egyenlőség helyzetéről és fontosságáról. Emellett bemutatjuk munkáltatók és munkavállalók számára fejlesztett komplex Business and Human Rights projektjeinket, amelyek segítségével cégük még többet tehet azért, hogy egy sokszínű és befogadó munkahely legyen.
◼️ Az eseményre várjuk szeretettel a cégvezetőket, HR és D&I szakértőket, valamint szervezetfejlesztéssel és belsős tréningekkel foglalkozó embereket.
Az esemény regisztrációhoz kötött és limitált férőhelyes!
? Időpont: 2022. június 2. csütörtök, 10.00-13.00
? Helyszín: MADHOUSE Bistro (1061 Budapest, Anker köz 1-3.)
? A konferencia ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt: https://bit.ly/diversity_inclusion_22
Advertisement

Where is it happening?

MADHOUSE, Anker köz 1-3.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Amnesty International Magyarorsz\u00e1g

Host or Publisher Amnesty International Magyarország

It's more fun with friends. Share with friends