Dirty Loops | Stockholm, Cirkus 21-22 september

Schedule

Thu Sep 21 2023 at 07:00 pm to Fri Sep 22 2023 at 07:00 pm

Location

Cirkus Arena & Restaurang | Sundbyberg, ST------------------------------------------------------------------
Dirty Loops
Stockholm, Cirkus
Datum: 21:a och 22:a september!
Dörrar till foajén öppnar: 16:30
Insläpp konsertsal 19:30
Konserttid: 20:00
Biljetter: https://cirkus.se/sv/events/dirty-loops/
------------------------------------------------------------------
Som en helt unik musikalisk företeelse svepte Dirty Loops kraftfullt in med sin omisskännliga hybrid av funk, jazzfusion och soulpop för drygt 10 år sedan då de fick sitt stora genombrott via onlinekanalen Youtube.
De gamla kompisarna Jonah, Aron och Henrik gjorde till en början jazzfusion-covers av poppiga hitlåtar från stjärnor som Adele, Justin Bieber och Avicii, vilket genererade miljontals lyssningar och fans över hela världen. Dirty Loops satte tidigt ”musicianship” i en helt ny kontext när det gick upp för folk att det går att göra oerhört komplex musik och samtidigt få den att låta enkel, härlig och smittsamt svängig. De individuella prestationerna i bandet har genererat nästintill kultliknande status för varje bandmedlem från fansen, där det fastställts gång på gång att Jonah, Aron och Henrik spelar i en helt egen liga med sin musik.
Quincy Jones tog dem tidigt under sina vingar och de har turnerat med storstjärnor som Maroon 5. Debutplattan Loopified släpptes 2014 och sex år senare kom uppföljaren Phoenix tätt följd av Cory Wong-samarbetet Turbo, 2021.
Dirty Loops har, enligt många, en av världens främsta rytmsektioner, med Henrik Linder på elbas och Aron Mellergård på trummor, som frontas av Jonah Nilsssons magiska sång och keyboardspel, i ett ljudlandskap fyllt av nya harmonier och melodier, där Dirty Loops universum blir något annorlunda och helt eget.
Det var nu 9 år sedan gruppen senast uppträdde i sin hemstad Stockholm och vi ser därför särskilt fram emot denna möjlighet att uppleva ett av världens främsta liveband på Cirkus den 27 maj!

Where is it happening?

Cirkus Arena & Restaurang, Sundbyberg, Sweden
YOF Creative Partners

Host or Publisher YOF Creative Partners

It's more fun with friends. Share with friends