Diplomacy

Schedule

Sat Feb 18 2023 at 08:00 pm

Location

Hus 7 | Stockholm, ST

Advertisement
Åldersgräns: 18+
Välkommen till en klubbkväll med Suggestiv Techno, EBM/Body, Dark synth, Cyberpunk, Electronic, Post- apokalyps och Eufori både på dansgolvet och på scen. En vision av känslor sammanfattade i en upplevelse av musik, bild och 3D projektioner - en Maxad kväll för dig som är ute efter något nytt.
Vill du dansa? Dansa! Vill du lyssna? Lyssna! Vill du bara uppleva? Bara kör!
Diplomacy handlar om den nya verkligheten vi ställs inför, utmaningar, framsteg, upptäckter och fruktan. Kan våra verkligheter vi skapat, både den fysiska som den digitala, bli våra bästa vänner eller värsta fiender. Kan evolutionen ta ett nytt avstamp i vår digitala ”spawning pool”? Är vi på väg att träffa ett nytt väsen och hur ska vi kommunicera med det?
Kan vi människor i vår iver passera gränser för vad världen och verkligheten tål eller är vi redan där? Diplomacy är att lyssna till en inre film, se inre bilder, scener och känslor. Dans, aggression, industri, science fiction, dystopi och eufori - det är där Diplomacy rör sig.
Diplomacy är skapat av Johan Dahlén som tar dig in i en värld av känslor och färger med support av ett batteri utsökta sinnesspecialister. Ljus och mörker utlovas i denna explosion av ljud, lugnt ackompanjerat av visuella intryck. Från scenen sparas inget, här kommer känslor levereras, syntharna glöda och trummorna ljuda.
Välkomna!
På Scen/konsert: Diplomacy, Johan Dahlén (Trummor) och Robin Skarin (Synthar) med gästartist Ylva Fahlström Myhrman (Sång).
Dj: Anna Tanser, Anna figurerar i Stockholms underground scene. Hennes stil brukar benämnas som Industriell oldschool techno med en en touch av melodier från psytrance.
Room 1: ”Megiddo” installation av Lode & Dag Kuylenstierna
Room 2: "MIMA" med Nils Kakoseos i spetsen är live-projektion. En fantasifull värld skapas live av en interaktiv AI som med våra dansrörelser, ord, och musik skapar rörliga visuella drömlandskap. På så sätt drömmer MIMA fram en virtuell värld ur sin artificiella fantasi, dynamiskt skapad av oss i rummet utifrån vår spontana rörelse, musik, ord och dans.
Room 2 psych-extension: "If emotional distortion occur", prata med vår T.F. terapeut a.k.a. "DR PHIL".
I samarbete med Amplified Medborgarskolan.
Advertisement

Where is it happening?

Hus 7, Styckmästargatan 10,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

SEK 213.32

Slaktkyrkan

Host or Publisher Slaktkyrkan

It's more fun with friends. Share with friends